KAKO MARINA ABRAMOVIĆ U 76. GODINI IMA LICE KAO DEVOJČICA: Sve zbog jednostavnog RITUALA, a intiman odnos sa duplo mlađim ju je PODMLADIO

Autor:

Lifestyle

24.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trikovi umetnice nisu ni malo komplikovani.

KAKO MARINA ABRAMOVIĆ U 76. GODINI IMA LICE KAO DEVOJČICA: Sve zbog jednostavnog RITUALA, a intiman odnos sa duplo mlađim ju je PODMLADIO

Foto: Tanjug AP/Bojana Janjić

Srpska umetnica Marina Abramović ima 76 godina i besprekornu kožu. Mnogi bi poželeli upravo takvu, a ona je u intrevjuu za Vogue dala svoj jednostavan recept

- Volim kupku u koju dodam košer so i sodu bikarbonu ili jabukovo sirće, stavim korejsku masku za negu kože i pustim da se sve dobro natopi - rekla je Marina.

Kada ima malo vremena da se pripremi za izlazak ona je uvek nosila samo crveni karmin. Zaintrigirala je izjavom da godinama pokušava da napravi svoj prirodan miris.

- Godinama pokušavam da napravim svoj miris munje nakon oluje. Zvao bi se "Nesanica", jer kada ga jednom stavite, nikada nećete zaspati.

Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Kako se neguje Marina Abramović

Prisetila se i svoje velike ljubavi. Njen prvi partner Ulaj preminuo je 2020. godine od raka. Nakon sudskog procesa gde je izgubila po svakoj tački tužbe, odlučila je da mu oprosti. Svojevremeno je za Guardian govorila da je on bio ljubav njenog života, a sa umetnikom je bila 12 godina.

Drugi put je stupila u brak sa Paolom Kanevarijem, koji je 17 godina mlađi od nje. Sa njim je bila u braku dve godine, od 2012. do 2014. godine.

U intervjuu za Guardian govorila je o dve decenije mlađem partneru i intimnim odnosima.

 - Se*s mi je veoma važan. Uvek je bio. Mnogi ljudi misle da posle menopauze ženama više nije do se*sa. A za mene je se*s posle menopauze postao još bolji, jer ne moram da brinem o neželjenoj trudnoći. Sada imam partnera koji je mlađi od mene 21 godinu. I to je fantastično! Nemam apsolutno nikakav problem s tim što sam se*sualno veoma aktivna. To me čini srećnom. Se*s vidim kao neophodnu životnu ravnotežu, uz dobru hranu, humor i radost - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading