"SNAJKA JE ODBILA POZIV NA SVADBU, JER NEMA MESTA ZA NJENOG PSA, ČAK JE I MOM SINU ZABRANILA DA DOĐE": Ispovest ogorčene svekrve izazvala buru na mrežama

Autor:

Lifestyle

05.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični raskol koji je završio na internetu.

"SNAJKA JE ODBILA POZIV NA SVADBU, JER NEMA MESTA ZA NJENOG PSA, ČAK JE I MOM SINU ZABRANILA DA DOĐE": Ispovest ogorčene svekrve izazvala buru na mrežama

Foto: shutterstock

Pre dve godine Suzana i Nikola su saznali da će postati roditelji, zbog čega su bili veoma uzbuđeni. Ali, pre nego što su to saopštili članovima porodice, njegov brat Marko i snajka Kristina su saznali da imaju problema sa neplodnošću, iako su silno želeli da dobiju bebu.

Svi su bili slomljeni zbog te vesti.

Iz poštovanja, Suzana i Nikola su odlučili da ne podele vest o trudnoći barem tri meseca.

Kad je Suzana obelodanila da čeka bebu, Marko i Kristina su kupili psa i vodili ga svuda sa sobom. Pas je, ujedno, postao i jedina tema njihovih razgovora, kako sa prijateljima, tako i sa članovima porodice.

Zbog opsesije psom braća i jetrve su sveli kontakte na minimum.

- Kad god bi nas pozvali na večeru, pas je bio u centru pažnje. Ali, pas je toliko razmažen da nismo mogli ni da jedemo na miru. Stalno skače, vuče stolnjak, grize noge od stola i stolica, ujeda… Meni je bilo strašno neprijatno, a ni Suzana i Nikola se nisu osećali lepo u gostima kod Marka i Kristine – priča Markova i Nikolina majka.

I njoj i Suzani je posebno smetalo to što su Marko i Kristina psa počeli da zovu "svojom prvom bebom“.

Kad se Suzana porodila, familija i prijatelji su joj čestitali na prinovi. Tad je, međutim, Kristina napravila skandal – naljutila se na sve one koji su čestitali Suzani na bebi, a njoj i njenom suprugu nisu kad su udomili psa.

To je bio samo početak porodičnog raskola. Pravi skandal je usledio kad su Suzana i Nikola odlučili da se venčaju i naprave svadbu. Očekivano, pozvali su Marka i Kristinu, ali su im naglasili da mogu da dođu isključivo bez psa.

Kristina je bila šokirana kad je čula zahtev. Briznula je u plač, a Marko ju je tešio. Nije mu bilo svejedno, ali je ipak želeo da ode na venčanje rođenog brata. Kristina mu je rekla da će, ako to uradi, podneti zahtev za ravod braka. Marko je prelomio i odustao od odlaska na svadbu. Osim mladenaca, zbog ovog gesta bila je uvređena i Markova i Nikolina majka.

- Razumem njihovu bol, ali isto tako razumem i Suzanu i Nikolu što su se naljutili. Očekivali su da se Marko i Kristina pojave na njihovom venčanju i raduju se njihovoj bebi. Ne želim da budem okrutna, ali isto tako mislim da Suzana ne može da izjednačava bebu i psa. Zna se gde je kome mesto! Da li sam pogrešila? - napisala je Markova i Nikolina majka, očigledno tražeći podršku od internet zajednice.

Republika

Foto: Shutterstok

Snajka i svekrva (Ilustracija)

Usledila su podeljena mišljenja – neki ljudi su mislili da je Suzana u pravu što je zabranila jetrvi i deveru da dovedu psa na venčanje, a drugi su opravdavali Kristinin i Markov gest da se ne pojave na svadbi.

- Moja mačka je bila mamino „prvo unuče“. Redovno ju je fotografisala i pokazivala njene slike familiji i prijateljima. Kad smo supruga i ja dobili bebu, nastavila je da naziva mačku svojim „prvim unučetom“. Nama je to simpatično, ni žena ni ja nikad nismo pomislili ništa loše – napisao je jedan muškarac.

- Razlika između ljubimaca i beba mora da postoji. Ne možemo očekivati od drugih da tretiraju našeg ljubimca kao da je on naše dete. To nije zdravo ni za nas, ni za ljubimca – glasio je drugi komentar.

- Saosećam sa parom koji ne može da ima decu. Shvatam njihovu tugu zbog želje mladenaca da se na venčanju pojave bez psa, ali s druge strane psima nije mesto svuda – napisala je jedna žena.

A čiju stranu vi zauzimate u ovom porodičnom sukobu? Podelite sa nama kroz komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading