MALENI PAS JE ODJEDNOM POČEO DA LEŽI NA STOMAKU SVOJE GAZDARICE: "Uradila sam test na TRUDNOĆU i zanemela od šoka!" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

10.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući izraženom čulu mirisa, psi mogu da prepoznaju hormonske promene kod žena, pa i da otkriju trudnoću pre samih trudnica.

MALENI PAS JE ODJEDNOM POČEO DA LEŽI NA STOMAKU SVOJE GAZDARICE: "Uradila sam test na TRUDNOĆU i zanemela od šoka!" (VIDEO)

Foto: Printscreen/nypost.com/

Žena iz Teksasa otkrila je da je u drugom stanju kad je njen pas, maleni jazavičar uporno dolazio i pokušavao da legne na njen stomak, što mu inače nije bio manir.

Neobično ponašanje jednogodišnjeg psa Fredija počelo je u junu, a njegova vlasnica Sidni Pričard Benson (27) nije mogla ni da pretpostavi zbog čega se on tako ponaša. Nekako u to vreme Sidni i njen suprug Džoš počeli su da planiraju proširenje porodice.

- U nekom trenutku sam se setila da psi mogu da osete kad je neko bolestan ili kad je žena u drugom stanju. Ipak, pomislila sam da nema šanse da sam trudna, jer sam imala problem sa štitnom žlezdom – priča Sidni.

Ali, kako se dobro osećala, odlučila je da ipak uradi test na trudnoću.

- Bukvalno sam otrčala natrag u sobu, pogledala Fredija i zapitala se kako je mogao da predoseti da sam trudna. A onda sam shvatila da je Fredijeva intuicija bila jača – priseća se ova buduća mama.

Ona takođe otkriva za NY post da je Fredi oduvek bio slab na bebe i decu.

- Kad god bi u blizini bila neka beba, on je bio posebno radoznao da joj se približi. Posebnu nežnost i pažnju je pokazao kad je bio u blizini osmomesečne devojčice iz Dalasa, koja je naša rođaka – otkriva Sidni.

 

 

Intuitivni psić prati po kući ovu buduću mamu kao senka u iščekivanju devojčice koja bi trebalo da dođe na svet 11. februara i koja će se zvati Spenser Džejd Benson.

- Fredi se sada ponaša kao da je na dužnosti. Čak i ako se mazimo, on mora da mi dotakne stomak – kaže Sidni.

 

 

Ona i njen suprug imaju još jednog psa Benjija koji se, za razliku od Fredija, ponaša uobičajeno.

Bensonovi su detaljno opisali svoje iskustvo sa Fredijem na Instagramu, uvereni da je Fredijevo neuobičajeno ponašanje pokušaj da „zaštiti bebu“ i „ugreje je“. Veruju, takođe, da će maleni jazavičar biti pun ljubavi prema njihovom detetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading