KAKO DA VODA NE ISKIPI IZ ŠERPE? Domaćica u ŠOKU "Trebalo mi je 33 GODINE da saznam ovo" (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.11.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo morate probati!

KAKO DA VODA NE ISKIPI IZ ŠERPE? Domaćica u ŠOKU "Trebalo mi je 33 GODINE da saznam ovo" (FOTO/VIDEO)

Foto: pixabay.com

Kuvanje na šporetu zna da napravi pravi nered! Zato da biste sprečili čišćenje prolivene vode iz šerpe po šporetu jedan mali trik sigurno će vam koristiti. Nije vam potrebno zaista ništa specijalno, nikakva hemija već nešto što imate kod kuće - to je maslac!
Verovatno da možete koristiti i margarin ili neki drugi namaz sličnog sastava kako bi efekat bio isti. Ostalo je samo da isprobate i vidite da li deluje.

Foto: TikTok/mama__dva__djecaka

Kako da voda ne pokipi

Potrebno je da namažete ivice šerpe maslacem kako voda ne bi pokipela. Taj trik postao je viralan na TikTok - u gde je jedna mama dva dečaka tvrdila da joj je bilo potrebno 33 godine da ovako nešto sazna.

Trik je prikupio čak milion pregleda i svi su bili oduševljeni rezultatima. Nakon mazanja maslaca voda iz šerpe nije pokipela!

Takođe, možda ste negde pročitali da možete dodati malo soli ili ulja u šerpu da biste sprečili vodu da pokipi, tako da i to možete probati. Smatra se da će to sprečiti potencijalan haos u kuhinji.

Da li ste znale za ovaj trik?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading