SAMO DODAJTE JEDAN SASTOJAK KADA PRŽITE RIBU I NEĆE SE LEPITI ZA TIGANJ: Trik koji domaćice neće tako lako otkriti

Autor: N.J.

Lifestyle

29.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se riba neće zalepiti za tiganj.

SAMO DODAJTE JEDAN SASTOJAK KADA PRŽITE RIBU I NEĆE SE LEPITI ZA TIGANJ: Trik koji domaćice neće tako lako otkriti

Foto: YouTube/ Mikina Kuhinja

Kada pripremate hranu, definitvno najgori scenario je kada se namirnica ulepi, pa sledi mukotrpno pranje i ribanje koje oduzima vreme, a kida živce. Sada imate priliku da kupite tiganje koji mogu da spreče da se hrana lepi, ali ni to nekada nije rešenje. Kako se kaže "bolje sprečiti, nego lečiti", tako da delimo sa vama odličan trik kako da sprečite lepljenje hrane za tiganj tokom spremanja jela.

Srećom i za ovaj problem postoji rešenje. Jedno efikasno rešenje deli se mrežama, a reč je o triku koji vam znatno može olakšati. Prvo detaljno operite tiganj deterdžentom, a nakon toga pustite da se dobro osuši, a onda ga i prebrišete tako da nema ni kapi vode.

Sledeći korak uključuje da tiganj zagrejete na jakoj vatri, a onda ga sklonite sa ringle. Potom zagrejete malo ulja. Uzmite dve kašike soli i ravnomerno rasporedite po tiganju. Vratite tiganj na ringlu i sačekajte oko minut.

Foto: pixabay.com

Kako da se riba ne zalepi za tiganj

Kako spremiti ribu?

Dodajte ribu, ali samo bez sipanja dodatne soli. Ovo će vam pomoći da ulje ne prska tokom prženja, a riba će dobiti zlatnu koricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading