ONA JE NAJSKANDALOZNIJA SRPKINJA U SVETU: Poznatog repera je osvojila ogromnim GRUDIMA, a sada ga na OVAJ način javno ponižava! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

09.10.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koko Ostin ne prestaje da nas iznenađuje svojim životnim izborima i ispadima.

ONA JE NAJSKANDALOZNIJA SRPKINJA U SVETU: Poznatog repera je osvojila ogromnim GRUDIMA, a sada ga na OVAJ način javno ponižava! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/coco

Koko Ti Oslin sada važi za jednu od najskandaloznijih Srpkinja u Holivudu. Svoju karijeru je počela kao jedna od "zečica"  u čuvenoj Plejboj vili Hjua Hefnera.

Rođena je 17. marta 1979. godine u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine su bili Srbi, te vuče naše korene i sa ponosom ih ističe. 

Republika

Foto: instagram/printscreen/coco

Nikol Natali Ostin

Najveću pažnju je privukla kada je na 65. dodeli nagrada kada je imala najveći dekolte ikada. 

Udala se 2005. godine za poznatog repera, Ajs Tija, kojeg je kako kaže najviše očarala svojim oblinama. 

Oni su u braku dobili ćerku, a njihov način vaspitavanja nje je često na udaru javnosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Coco (@coco)

 

- Šanel i dalje voli da sisa. Moje dete jede biftek i hamburgere, ali ona voli malo užine s vremena na vreme i veću bliskost sa majkom. Zašto joj to oduzimati? To je nekako umiruje da zaspi - rekla je Koko i zgrozila tada javnost jer je devojčica u to vreme već imala punih pet godina. 

Iako nailaze na osude mnogih, čini se da ovaj slavni par to mnogo ne potresa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Coco (@coco)

 

- Naše roditeljstvo je mnogo drugačije od normalnog para iz Oklahome. Ja sam j***na rok zvezda, drugačije je - objasnio je reper i istakao da se dinamik u njihovoj kući umnogome razlikuje od ostalih.

Mnogi komentarišu i da Koko bruka muža svojom velikom zadnjicom, a posebno nakon priznanja slavnog pevača da ju je pred mužem uhvatio za zadnjicu, na šta su oboje unapred pristali. Tada su svi pratioci govori kako ponižava svog muža ali i sebe na taj način. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Coco (@coco)

 

Bilo kako bilo, Koko ne prestaje da šarmira sve njene pratioce na instagramu. Njen poveći dekolte svakog dana dobija sve veći broj pratioca. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading