IZNENADA PREMINULA BIVŠA MISICA! Lepota je "ubila", nije stigla ni da se oprosti - fanovi ne mogu da dođu sebi (FOTO)

Autor:

Lifestyle

06.10.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula bivša misica Žaklin Karijeri ostavila je iza sebe dvoje dece.

IZNENADA PREMINULA BIVŠA MISICA! Lepota je "ubila", nije stigla ni da se oprosti - fanovi ne mogu da dođu sebi (FOTO)

Foto: Instagram/ jaquicarrieri

Bivša kraljica lepote i majka dvoje dece Žaklin Karijeri (48) preminula je nakon komplikacija zbog plastičnih operacija. Ona dolazi iz Argentine, a razlog smrti je krvni ugrušak. 

Krvni ugrušak može da spreči kiseonik da dospe do srca, pluća ili mozga te tako nastanu stanja koja su opasna po život.

Preminula je u jednoj klinici čiji naziv nije poznat javnosti, ali nalazi se u Los Anđelesu. Smrt su potvrdili njeni rođaci.

Žaklin je bila kraljica svog okruga, ali i drugoplasirana na izboru lepote na festivalu berbe grožđa San Rafael en Vendimia u Argentini 1996. godine.

Njena deca Kloi i Džulian bili su uz nju kada je tragično preminula, prenose argentinski mediji. Objava na jednoj Instagram stranici glasi:

- Danas želimo da obavestimo naše pratitelje o tužnoj vesti. Žaklin Karijeri koja je bila kraljica okruga Punta del Agua i zamenica kraljice San Rafael 1996. godine, preminula je. Reinas de San Rafael želi da izrazi saučešće njenoj porodici i prijateljima u ovom teškom trenutku - pisalo je, prenosi "Dejli mejl".

Foto: Instagram/ jaquicarrieri

Žaklin, preminula misica

Inače, ona je studirala na Nacionalnom sveučilištu Lomas de Zamora, a kasnije je postala poznata manekenka. Njena smrt šokirala je porodicu i prijatelje.

Prema Fejsbuk stranici Reinas Vendimiales San Rafael Mendoza, preminula je od moždanog udara uzrokovanog estetskom operacijom.

- Preminula je u Los Anđelesu od moždanog udara koji je možda uzrokovan estetskom operacijom - navedeno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading