PRIJOVIĆKA KAO "MALA CRVENA BOMBA": Utegla se, sve PUCA - haljina koja je odnela POBEDU (FOTO)

Autor:

Lifestyle

30.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović ponovo je stajlingom oduševila prisutne na drugom koncertu, a jedan sa prvog nastupa navodno je platila skoro 5.000 evra.

PRIJOVIĆKA KAO "MALA CRVENA BOMBA": Utegla se, sve PUCA - haljina koja je odnela POBEDU  (FOTO)

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Aleksandra Prijović održala je još jedan po redu koncert, a danas niko ne prestaje da priča o njenim stajlinzima. Muzička zvezda nije želela da ponovi stajlinge od prve večeri koncerta, već je napravila nove modne izbore što je mnoge oduševilo.

Navodno je Aleksandra jedan stajling sa prvog koncerta platila 4.900 evra, a publika je njenim izgledom i energijom bila oduševljena. Druge večeri koncerta takođe se potrudila da svima bude lepo, te da uživaju u njenom nastupu. Zato, nije ponovila stajlinge već je izabrala prave "modne bombe" - smelo izdanje sve je oduševilo.

Na sinoćnom koncertu presvukla se čak tri puta, ali pobedu je odnela crvena, uska mini haljina sa naborima. Mnogima je ova haljina "pobednica večeri" kada je reč o sinoćnim modnim izborima.

Prijovićka je otkrila ramena, a kada je reč o detaljima izbarala je i efektne minđuše. Ova haljina savršeno ističe figuru, a ona je posebno zablistala u njoj.  Takođe, energije nije manjkalo pa je sam nastup, a i kostim dobio pravi efekat.

Evo kako izgleda mala crvena haljiina koju je ponela Aleksandra Prijović:

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović u crvenoj haljini na sinoćnom koncertu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading