STUDENTKINJA IZ NIŠA UDALA SE ZA BOGATOG RUSA I PREKO NOĆI PROMENILA ŽIVOT: Ko je Milica Polskaja koja je otišla iz Srbije i PROMENILA LIČNI OPIS? (FOTO)

Autor:

Lifestyle

28.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Vidosavljević, a danas Polskaja dolazi iz Niša, a udata je za bogatog Rusa sa kojim ima četvoro dece.

STUDENTKINJA IZ NIŠA UDALA SE ZA BOGATOG RUSA I PREKO NOĆI PROMENILA ŽIVOT: Ko je Milica Polskaja koja je otišla iz Srbije i PROMENILA LIČNI OPIS? (FOTO)

Foto: Instagram/ mmm_still_limited_edition

Današnja zvezda TikTok - a i drugih društvenih mreža, Milica, dolazi iz Niša, a danas je udata za bogatog Rusa kom je rodila četvoro dece Filipa, Gošu, Sofiju i Lava. Ona živi bajku kako bi mnogi rekli. Studentkinja Pravnog fakulteta doživela je ljubavnu priču koji bi mnogi poželeli, i ispričala je detalje upoznavanja sa suprugom čiji identitet na mrežama još nije otkrila. 

Supruga je upoznala "dva puta", jednom je poslao drugaricu da se upoznaju ali ona nije želela, jer joj je malo pre toga prišao njegov drug koji je zamolio da se slika sa njom.

- On je mene zapamtio, i dan danas mi priča da ne zna šta je toliko posebno bilo na meni - priseća se Milica.

Foto: Instagram/ mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja se slika

Ona je prvi put odbila upoznavanje sa njim, ali ga je nakon toga opet srela.

- Posle dva meseca izašla sam sa drugaricom. Kada sam krenula do toaleta, on je bio tri stola odatle. Mene hvata drug za ruku, pita me gde sam, ja se pozdravim, zvao me sa njim ja sam mu rekla da sam sa drugaricom. Na kraju sam otišla, i u tom trenutku se moj muž okreće drži dve čaše sa šampanjcem i smeje se - počela je priču ona.

Milica je istakla da je tada primetila njegove bele zube, taman ten i plave oči, što joj se izuzetno svidelo.

Foto: Instagram/ mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja vozi automobil

- To je ono kad vam kažu kada upoznaš svog čoveka, onda znaš da je to to. Posle te noći kad smo se upoznali, ja sam mu nakon sat vremena dala broj telefona. On je nakon toga rekao drugu "Ona će meni da rodi sina". Na prvi sastanak je došao sa bombonjerom i buketom ruža. Trajao je četiri sata, sporazumevali smo se jedva, rukama i nogama, on je meni objašnjavao čime se bavi tako što je pokazivao - objašnjavala je Milica u svom vlogu za Jutjub kanal koji je pokrenula.

Danas, oni žive u kazahstanskom Almatiju u vili koja ima 15 soba, četiri kupatila i gardarober.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading