DRAGANA KOSJERINA U PROVOKATIVNOM STAJLINGU PRKOSI JESENI: Snimak na mrežama izazvao pometnju zbog JEDNOG DETALJA (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

26.09.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka Javnog servisa objavila je video na „Instagramu“ i pokazala modnu kombinaciju u kojoj izgleda neodoljivo.

DRAGANA KOSJERINA U PROVOKATIVNOM STAJLINGU PRKOSI JESENI: Snimak na mrežama izazvao pometnju zbog JEDNOG DETALJA (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/dragana.kosjerina

Dragana Kosjerina obukla je prugastu majicu od trikotaže sa rol-kragnom i teksas suknju zanimljivog kroja. Model za koji se opredelila je veoma provokativan: sa jedne strane suknja je duga, a sa druge sasvim kratka. Dok korača, Dragana iznova dokazuje da je vlasnica najlepše izvajanih nogu na našoj javnoj sceni.

 

 

Uz ovu modnu kombinaciju u kojoj izgleda poput urbane princeze voditeljka je ponela torbicu i velike tamne naočare za sunce.

Odmah po objavljivanju ovog snimka njeni pratioci počeli su da ostavljaju komentare. Očekivano, najviše je onih u kojima kroz emotikone srca i vatre pratioci otkrivaju reakciju na ovo provokativno modno izdanje.

Kao i uvek kad je Dragana u pitanju, nisu izostali komplimenti na račun njenog izgleda.

- Ovakva lepota, šarm, elegancija, ženstvenost, prefinjen graciozan hod po ulici, besprekoran stajling, harizma… Ovo ni na modnim pistama nema! Dragana je prelepa dama sa najlepšim licem I najslađim osmehom.

- 8 0's rockstar style.

- Nije mi dobro – samo su neki od komentara koji su se pojavili nedugo po objavljivanju snimka.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading