MANEKENKA JE BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA, A DANAS JEDE IZ KONTEJNERA I ŽIVI KAO BESKUĆNICA: Bivši muž joj slomio dva rebra, sada je na ulici bez zuba (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

18.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loni Vilson nekada je bila model, a danas je beskućnica bez zuba i sa masnicom na licu.

MANEKENKA JE BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA, A DANAS JEDE IZ KONTEJNERA I ŽIVI KAO BESKUĆNICA: Bivši muž joj slomio dva rebra, sada je na ulici bez zuba (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Loni Vilson

Loni Vilson važila je za pravu lepoticu, a bila je u braku sa glumcem iz serije "Čuvari plaže", Džeremijem Džeksonom. Danas, ona je neprepoznatljiva,  šeta ulicama dok jede hranu koju je pronašla u kontejneru. Težak razvod bio je upotpunjen detaljima o zloupotrebi alkohola i droge.

Spava na ulicama Los Anđelesa, jede ostatke koje je pronašla, a ovoga puta paparaci su je uhvatili bez zuba i sa masnicom na licu.

Foto: www.profimedia.rs

Loni Vilson nekada

Nekada ona je bila uspešan model koji je reklamirao kupaće kostime i sportsku odeću, a sve je krenulo nizbrdo kada je 2012. godine stupila u brak sa Džeremijem. Dve godine kasnije policija je intervenisala navodno zbog porodičnog nasilja. Tvrdila je da je u naletu besa udario i davio te da joj je polomio dva rebra. Odmah nakon toga su se rastali. Zbog toga doživela je nervni slom, a da bi se lečila koristila je novac kog nije bilo puno. Upada u finansijske probleme, a od 2016. godine je na ulici.

- Stalno me pljačkaju. Ljudi kradu moje stvari. Zbog toga nastojim da sve vreme budem prljava da me niko ne bi napao. Što sam prljavija i smrdljivija, to bolje. Čini se da mi to pomaže. Odsekla sam i kosu kako bih izgledala drugačije, sama sam to uradila. No svejedno su me napali - ispričala je za "Dejli mejl", a prenosi "Jutarnji hr".

Foto: www.profimedia.rs

Ovako danas izgleda Loni

U intervjuu za "Sun" koji je dala 2019. godine rekla je da joj ide dobro, ali da nije u kontaktu sa porodicom i prijateljima, kao i da ne želi ničiju pomoć.

- Ide mi sasvim dobro, ne želim da mi iko pomaže - rekla je tada. 

Foto: www.profimedia.rs

Loni skuplja đubre

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading