LIDIJA JE NAJLEPŠA SRPSKA POLICAJKA: Skinula se u bikini i pokazala zategnuto telo odmah nakon porođaja, svi se pitaju KAKO JE OVO MOGUĆE (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.09.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova policajka oduzima dah, a tek da je vidite u kupaćem kostimu!

LIDIJA JE NAJLEPŠA SRPSKA POLICAJKA: Skinula se u bikini i pokazala zategnuto telo odmah nakon porođaja, svi se pitaju KAKO JE OVO MOGUĆE (FOTO)

Foto: Instagram/ lidija_takac

Policajka Lidija Takač dolazi iz Novog Sada. Osim što privlači pažnju prolaznika lepotom i šarmom, mnogi je znaju i na društvenoj mreži Instagram jer i tu blista u uniformi. Predana je, radna i vredna, ali se susreće sa mnogoborojnim predrasudama. Ipak, takve stvari nju ne dotiču.

Kao što smo napomenuli, ljudi je masovno prate i na društvenim mrežama, a tu deli detalje iz privatnog života. Kako je na ulici možete sresti u uniformi, tako je na mrežama u bikiniju, nekada spremna da izađe u grad i da se provede ili uživa u jednostavnoj svakodnevnici. Ona je trenutno na odmoru sa ćerkom, a sa plaže deli fotografije koje bi zaludele svakog muškarca.

Koliko dobija lepe komentare, toliko pljušte i nepristojne ponude.

"Hapsi me i vodi me sa sobom“, "Da me takva policajka hapsi svaki dan bih zgrešio“, "Daj me privedi, veži me lisama", "Vau, mamička", "Prelepa sirena", pisali su joj ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac)

Pored takvih komentara, imaju i oni pristojni koji se zasnivaju na pohvalama:

- Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da i niste bili trudni, svaka čast - zapazila je jedna dama nakon fotografije u bikiniju.

Nju na Instagramu prati čak 160. 000 ljudi, a tu deli elegantne fotografije, ali i ponosno pozira u uniformi, piše "Stil". Ona je diplomirana pravnica i mama devojčice.

Pogledajte njene fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading