SVI SE SEĆAJU BEBE SA NAJGUŠĆOM KOSOM IKADA: Za manje od godinu dana išao je 15 puta kod FRIZERA, a danas izgleda MNOGO DRUGAČIJE (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džunior Koks Nun je beba koju ceo svet prepoznaje zbog frizure!

SVI SE SEĆAJU BEBE SA NAJGUŠĆOM KOSOM IKADA: Za manje od godinu dana išao je 15 puta kod FRIZERA, a danas izgleda MNOGO DRUGAČIJE (FOTO)

Foto: facebook

Kada je Džunior Koks Nun imao samo devet nedelja imao je toliko kose da su svi mediji samo o njemu pisali. Na sreću, njegova majka Čelsi je frizerka, i zna na koji način treba negovati ovakvu kosu. Pregusta je za sušenje na Suncu zbog čega su morali da je suše fenom. 

Do 15. meseca morali su da ga šišaju čak sedam puta.

Jedna od zanimljivih stuacija je da njegova mama čak dva sata obavlja kupovinu kada ga vodi sa sobom jer svi žele da pričaju sa njom i vide bebu. Kada ne žele da privlače pažnju, onda mu stave šešir zbog čega se mališan buni.

Foto: Printscreen/www.facebook.com/JuniorCoxNoon

Junior Koks Nun kad je bio beba

- Kad ga povedem sa sobom u nedeljnu kupovinu...svi ga pokušaju pipnuti i kažu, "O moj Bože, pogledaj bebinu kosu", i moraju je dirati. Čini se da mu to ne smeta i pomalo se smeši. Definitivno ga ne želim šišati, želim da vidim kolika će mu biti kosa - rekla je njegova mama tada za "Dejli miror" i objasnila:

- Ne znam odakle mu takva kosa, to je kao velika kuglica šećerne vune.

Mališan je tada bio prilično zadovoljan svojom frizurom, te nikada nije želeo da nosi šešir, a kada mama pokuša da ga stavi on počne da plače. 

Tako je bilo pre sedam godina. Džunior Koks Nun bio je zvezda gde god da se pojavi. Svi se sigurno pitate kakva mu je danas frizura. Danas, dečak ima sedam godina i on nije više ni nalik toj bebi. Porastao je i kosa mu nije tako gusta, a malo je i promenila boju.

Čelsi ima još dva starija sina Mičela i Prestona, a nijedno dete nije imalo kosu kao Džunior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading