POMOĆU OVE SMESE WC ŠOLJA ĆE BITI KAO NOVA: Zaboravite na HEMIKALIJE, sve što je potrebno imate pri ruci!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trik morate već danas da isprobate!

POMOĆU OVE SMESE WC ŠOLJA ĆE BITI KAO NOVA: Zaboravite na HEMIKALIJE, sve što je potrebno imate pri ruci!

Foto: Shutterstock

Često se oslanjamo na različite hemikalije kako bismo očistili WC šolju, iako neki od tih proizvoda mogu biti štetni po zdravlje. Ponekad čak i upotreba tih hemikalija ne daje željene rezultate, ostavljajući zaostatke prljavštine čak i nakon čišćenja.

Međutim, postoji jedan koristan trik koji se može primeniti kako bismo brzo rešili taj problem - upotreba praška za pranje veša.

Republika

Foto: Izvor: Unsplash/ Giorgio Trovato

Ribanje wc šolje ne mora da bude tešak posao

 

Jednostavno sipajte oko pola šoljice praška za pranje veša u WC šolju, ostavite da deluje oko 15 minuta, a zatim koristite čvrstu WC četku da snažno istrljate površinu. Na ovaj način, možete postići blistavo čistu unutrašnjost WC šolje, uz potpuno uklanjanje svih naslaga i prljavštine.

Zašto prašak za veš daje bolje rezultate?

To je zbog prisustva surfaktanata, ključnih sastojaka u deterdžentima, koji efikasno razgrađuju prljavštinu i naslage. Takođe, omekšivači vode u deterdžentu pomažu uklanjanju kamenca. Dodatno, antibakterijske komponente i izbeljivači prisutni u prašku za pranje veša dodatno doprinose higijeni WC šolje.

Dakle, ako nemate poseban čistač za WC šolju pri ruci ili jednostavno želite brz i efikasan način da svojoj WC šolji vratite sjaj bez puno truda, ne ustručavajte se koristiti malu količinu praška za pranje veša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading