KO JE BILA MISICA (26) KOJA JE NASTRADALA: Jedna njena objava baca slučaj na skroz drugu stranu, svi se pitaju da li je ovo PREDVIDELA ili planirala?

Autor: M.O.

Lifestyle

04.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mlad život je ugašen, a ova njena objava sve sada intrigira.

KO JE BILA MISICA (26) KOJA JE NASTRADALA: Jedna njena objava baca slučaj na skroz drugu stranu, svi se pitaju da li je ovo PREDVIDELA ili planirala?

Foto: instagram/printscreen/arianaviera__

arianaviera__

Mis Veneceuele Arijana Viera (26) zaspala za volanom zbog umora i sudarila se s vozilom ispred nje. Hitna pomoć je odmah stigla na mesto događaja i dva puta su je reanimirali, ali nažalost nije joj uspelo da preživi nesreću.

Na mesto događaja odmah je stigla hitna pomoć koja je dva puta pokušala oživeti nesrećnu Arianu, ali nažalost, povrede su bile preteške i misica je preminula na putu do bolnice.

 

 

- Njeno srce je ponovno oživljeno nakon prvog pokušaja, ali je doživela srčani udar. Zatim su je ponovno oživeli, ali je preminula dok su je prevozili na traumatologiju - rekla je njena majka.

Pre nego što je prerano izgubila život, Arijana je trebala učestvovati na izborima za Miss Latinske Amerike 2023. i Miss sveta 2023. godine. Međutim, njen život je ugašen u saobraćajnoj nesreći u Orlandu, na Floridi.

 

 

Arjiana je imala obećavajuću karijeru. Uspešna i mlada devojka je takođe bila vlasnica sopstvene firme pod nazivom "Full House Cleaning". gde je zajedno sa svojom porodicom radila,

Mnoge je najviše šokiralo je njen video od pre samo nekoliko meseci kojim kao da je predvidela svoju smrt.

 

 

"Snimam sebe za buduću sahranu jer sam uvek ja na snimcima, niko drugi to ne radi", napisala je u opisu čudnog snimka koji je objavila na društvenim mrežama.

Mnogi se pitaju da li je nešto osetila, ili se možda namerno suradila sa drugim automobilom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading