KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD ZVEZDE HIT SERIJE: Zbog gubitka koji je doživeo glumac se PREDOZIRAO, imao samo 25 godina - TUGA

Autor: N.J.

Lifestyle

02.08.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi glumac Angus Klaud, zvezda popularne serije "Euforija" preminuo je u 25. godini, a od njega se potresnim rečima oprostila i koleginica Zendaja.

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD ZVEZDE HIT SERIJE: Zbog gubitka koji je doživeo glumac se PREDOZIRAO, imao samo 25 godina - TUGA

Foto: www.profimedia.rs

Angus Klaud

Angus Klaud preminuo je u 25. godini u porodičnoj kući u Ouklandu, a prema prvim informacijama, sumnja se da se predozirao. Porodica se povodom tragedije oglasila saopštenjem.

- Sa najvećom tugom morali smo da se oprostimo od neverovatnog čoveka. Kao umetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je bio poseban za sve nas na toliko mnogo načina - rekla je između ostalog njegova porodica za TMZ.

Foto: Profimedia

Angus Klaud

- Prošle nedelje sahranio je svog oca i intenzivno se borio sa ovim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da je Angus sada ponovno zajedno sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem i nadamo se da njegov odlazak možda bude podsetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebalo da se sami bori - navodi se dalje u saopštenju porodice.

Njegova koleginica Zendaja oprostila se od njega na društvenoj mreži Instagram.

- Reči nisu dovoljne da opišemo beskrajnu lepotu koju je predstavljao. Tako sam zahvalna što sam ga dobila priliku da ga upoznam u ovom životu, zvati ga bratom, videti njegove tople, ljubazne oči i blistavi osmeh, ili čuti njegovo zarazno cerekanje (sada se smejem samo razmišljajući o tome) ceniću svaki trenutak - pisalo je u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Sidni Svini takođe se oprostila sa glumcem i kolegom.

- Anguse, bio si otvorena duša, s najljubaznijim srcem i ispunio si svaku sobu smehom. Ovo je najteža stvar koju sam ikada doživela, morala sam da objavim i mučim se da pronađem prave reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading