JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA IZ "ČUVARA PLAŽE" LAŽE NAROD O SVOM IZGLEDU: Sve vreme se fotošopira do BESMISLA, a sada su se pojavile i PRAVE FOTKE! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

25.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući operacijama je uspela da sačuva mladoliki izgled, ili je bar pokušala?

JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA IZ "ČUVARA PLAŽE" LAŽE NAROD O SVOM IZGLEDU: Sve vreme se fotošopira do BESMISLA, a sada su se pojavile i PRAVE FOTKE! (FOTO)

Foto: instagram.com/

Glumica jedne od najgledanijih serija devedesetih "Čuvari plaže" uslikana je u u šetnji sa sinom, a mnogi su primetili da izgleda drugačije od onoga šta objavljuje na društvenim mrežama.

Za Donu Deriko (54) vreme kao da je stalo, te danas izgleda skoro isto kao 1996. godine kada su se snimali "Čuvari plaže" u kojim je ona debitovala. Iako je zagazila u šestu deceniju života, glumici bi većina dala 30 godina manje. 

Ona nije krila da je svoje lice sačuvala zahvaljujući brojim estetskim operacijama, te je sada objavila fotografiju koja je svima osvežila pamećenje sa snimanja. 

"Rimejk 'Čuvara plaže'", napisala je Dona u opisu fotografije na kojoj pozira u jednodelnom crvenom kupaćem i drži čuveni spasilački rekvizit kraj žutog automobila.

 

 

Svima je bilo jako čudno jer je i ona apsolutno ista. Njeni pratioci su rekli da je previše plastike odradilo posao, ali da je očigledno. 

Sada su se pojavile fotografije glumice koje prikazuju njeno pravo lice, i da, daleko od ovih slika koje ona kači. 

 

 

Iako po svaku cenu pokušava da zadrži izgled devojčice, godine se ipak primećuju. 

Pogledajte galeriju:

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading