''JA, JELENA, ODRIČEM SE SVOJE SESTRE I NJENE DECE'': Oglas koji je ŠOKIRAO Srbiju, a tek da čujete koji je razlog svega!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.06.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena se putem oglasa odrekla svoje sestre i njene dece.

''JA, JELENA, ODRIČEM SE SVOJE SESTRE I NJENE DECE'': Oglas koji je ŠOKIRAO Srbiju, a tek da čujete koji je razlog svega!

Foto: shutterstock

Postoje rečenice koje se čuju u svakoj kući, neke od njih su:

"Dok si pod mojim krovom ima da radiš šta ti ja kažem";

"Bićeš i ti roditelj pa ćeš videti";

"Odreći ću te se preko novina".

Sve dok jednog dana uz jutarnju kafu zapravo i ne pročitate u novinama da su roditelji ili neka bliža porodica, ispunili reč i - odrekli vas se.

Sada se pojavio jedan oglas koji je objavljen na jednom od vranjskih portala.  Vranjanka Jelena javno je objavila da se odriče vlastite sestre i njene dece.

Vranjanka je u oglasu ostavila svoje ime i prezime i adresu stanovanja. Takođe je napisala i ime i prezime svoje sestre, kao i sestričine i sestrića objašnjvajući da ih vidi i čuje.

"Ostali su nezahvalni za sve što sam u životu uradila za njih, zbog čega ne želim da ih vidim i čujem", napisala je žena, piše portal vom.rs.

Republika

Foto: VOM/SCREENSHOT

Žena se javno odrekla svoje rođene sestre.

 

Neretko se u Srbiji dešava da se ljudi javno odriču svojih najbližih. Podsetimo, početkom marta objavljena je vest da se otac odrekao svoje dece uzrasta od šest i 10 godina. Informaciju da se odriče maloletne dece, muškarac je okačio na bandere u Vlasotincu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading