USVOJEN JE PO ROĐENU, NIJE MOGAO NI DA SLUTI OVO: Šokirao se kada je saznao da mu je čovek sa kojim se svaki dan viđa, u najbližem krvom srodstvu!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je usvojen pri rođenju ostao je šokiran kada je shvatio ko mu je zapravo otac.

USVOJEN JE PO ROĐENU, NIJE MOGAO NI DA SLUTI OVO: Šokirao se kada je saznao da mu je čovek sa kojim se svaki dan viđa, u najbližem krvom srodstvu!

Foto: CBS47 KSEE24/printscreen

Najtan Bos je usvojen, ali nije imao pojma da je već prijatej sa svojim biološkim ocem.  Možete li zamisliti? Mislim, provodimo četrdeset i više sati nedeljno sa ljudima na našim poslovima i ponekad se osećamo kao porodica, ali u ovoj priči, Nejtanov kolega je više od toga – oni dele istu krv.


- Odrastajući, uvek sam znao da sam usvojen, samo mi nije palo na pamet da ću ikada naći svoje roditelje - rekao je Nejtan.

Kako su ga usvojitelji voleli kao svoje dete, nikada nije ni pitao za svoje biološke roditelje. 

 

Republika

Foto: CBS47 KSEE24/printscreen

Od prvog dana svog rođenja je usvojen, ali ovo nije ni slutio

 

Međutim, jednog dana kada je Nejtanova mama došla u posetu, primetila je nešto neverovatno.

Ušla je na njegov Fejsbuk profil te joj se pojavilo poznato ime među Nejtanovim prijateljima. Bila je šokirana kada je videla da je Nejtan već uveliko prijatelj sa njegovim ocem na društvenoj mreži. Tada je saznala da su njih dvojica kolege i da rade za istu  transportnu kompaniju. Kakve su šanse?

U većini slučajeva usvojena deca odlaze da žive sa svojom usvojiteljskom porodicom u drugi grad, zemlju, državu.. Ipak to nije nije bio ovde slučaj. 

Njegove usvojitelje je birala njegova biološka majka, ali to nikada nije rekla Nejtanovom ocu

Republika

Foto: CBS47 KSEE24/printscreen

Otac i sin su već godinama bili prijatelji, da nisu znali

 

. Kada je Nejtan saznao da je već prijatelj sa Bobom, bio je zapanjen otkrićem i čudnom sudbinom. Kada je njegov kolega i biološki otac saznao, obuzele su ga jake emocije i šok. 

-To je još uvek neki šok. Ima dana kada nisam siguran šta da kažem ili kako da postupim. Mislim, on je moj sin, ali mislim da nismo imali odnos oca i sina dok je  odrastao, već smo se upoznali kroz radni odnos -, rekao je Bob.

Kada je Nejtan pitao Boba zašto ga je dao na usvajanje, Bob mu je dao pravi i iskren odgovor. 

Kako je rekao, imao je teške finansijske probleme, a želeo je samo najbolje za njega. Takođe bio je ubeđen da će biti loš otac, pa mu je odluka delovala razumnom. 

Ono što je svima neverovatno jeste to koliko su njih dvojica slični iako se nisu videli nikada. Ne samo da vole iste stvari, već i imaju iste manire. 

Oni su shvatili da se porodica ne uzima ''zdravo za gotovo'' i provode vreme zajedno kada mogu! Kažu i da su uzbuđeni što će prijateljstvo koje već imaju prerasti u porodičnu vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading