Rekli su joj da je šansa da ostane TRUDNA, minimalna: Nakon što je USVOJILA četvoro dece, dogodilo se pravo ČUDO o kojem nije sanjala!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što joj je saopštenom da će veoma teško ostati u drugom stanju, odlučila se za usvanje, a onda je usledilo pravo iznenađenje.

Rekli su joj da je šansa da ostane TRUDNA, minimalna: Nakon što je USVOJILA četvoro dece, dogodilo se pravo ČUDO o kojem nije sanjala!

Foto: instagram/printscreen

usvajanje

Maksin Jong i njen suprug Džejkob Jong venčali su se 2016. godine i odmah su imali želju za velikom porodicom.

Maksin je imala veliku želju da usvoji decu iz sirotišta. Popunili su dokumentaciju i brzo pronašli dvoje dece da im budu staratelji. Uskoro su ih pozvali iz socijalne službe pitajući ih da li žele da prime još jedno dete iz iste porodice, Maksin je odmah pristala a da se nije ni konsultovala sa mužem. Shvatila je da je troje dece mnogo, ali kako može da razdvoji braću i sestre?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxine (@maxinelee_y)


Ali tu se priča nije završila jer je odlaskom u socijalnu službu shvatila da ta deca imaju još jednu sestru – ukupno ih je bilo četvoro. Maksin je uradila sve što je u njenoj moći da im i to četvrto dete dođe u porodicu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxine (@maxinelee_y)

 

Kada je došla i četvrta devojčica, prošlo je dve godine nakon što se dogodilo čudo - Maksin je zatrudnela. 

Usvojena deca su tada već zakonski bila njihova, a nakon što se rodila prva njihova biološka beba, stigla je još jedna prelepa vest. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxine (@maxinelee_y)

 

Maksin je bila ponovo trudna!

Ali nije to bila obična trudnoća – lekari su bili šokirani kada su shvatili da Maksina nosi četvorke, jer je verovatnoća za njenim potomstvom bila mala.

Lekari su bili uplašeni, pitali su se da li će moći da iznese takvu trudnoću, ali srećom bebe su se rodile zdrave. 

- Imamo devetoro dece mlađe od 8 godina. Zvuči suludo i kad kažem da imamo osmoro dece mlađe od 5 godina! Džejkob i ja se smejemo kad se setimo da ćemo imati dete u svakom razredu osnovne i srednje škole - rekla je. 

Maksin kaže da se njihova kuća pretvorila u potpuni haos, ali da je u njoj i dalje lepo jer je ispunjena ljubavlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading