Nakon što je saznala da UMIRE, njen muž se odlučio na OVAJ korak: Samo mesec dana kasnije su pronašli njenu PORUKU koja je sve ostavila bez teksta!

Autor: M.O.

Lifestyle

12.06.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je obnovio svoje venčane zavete nakon što je supruzi dijagnostikovan uznapredovali rak žučnih kanala.

Nakon što je saznala da UMIRE, njen muž se odlučio na OVAJ korak: Samo mesec dana kasnije su pronašli njenu PORUKU koja je sve ostavila bez teksta!

Foto: youtube.com/printscreen

Šarlin je bila ljubav Stivovog života i lepak koji je držao njihovu porodicu na okupu. Njena najveća radost je bila to što je majka, a njene dve strasti su bile podizanje svesti o autizmu i pomoć veteranima u njenoj zajednici.

Vodila je miran život sa svojim najmilijima, sve dok nije dobila zastrašujuću dijagnozu. 

Rak žučnih kanala četvrtog stadijuma je bila poražavajuća prognoza koja je skroz dotukla njenu porodicu.

Žestoko se borila. Želela je da bude sa svojom porodicom i bila je odlučna da je pobedi. Kada je dobila vest da neće pobediti rak, Stiv i Šarlin su odlučili da svoje poslednje dane učine posebnim.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:


Brzo su napravili planove da obnove svoje bračne zavete nakon 28 godina braka.

- Ubrzo smo planirali ceremoniju obnove za nju i njenog muža za Dan zaljubljenih, i pomislili smo koji je bolji način da proslavimo njihovu ljubavnu priču nego na Dan zaljubljenih - rekla je njena sestra Elen.

Za samo 24 sata od planiranja, Šarlin je prošetala u svojoj originalnoj venčanici, bez perike, te je sa ponosom pokazala svoju borbu sa zloćudnim rakom. 

- Ovo je bilo neverovatno. Ne mogu da verujem da je prošlo samo 24 sata i sve je uspelo. Bilo je tako posebno - rekla je Šarlin.

Mesec dana kasnije je preminula


Par je obeležio preostalo vreme voleći jedno drugo i prihvatajući svaki trenutak sa Šarlin. Mesec dana kasnije dan pre nego što će umreti, ostavila je ceduljicu na kojoj je pisalo: "Koliko god  život bio težak, morate da se držite jedni za druge".

Neke priče se završe pre nego što smo i svesni kakvu lepotu života imamo pred sebe. Vreme na ovoj planeti ne možemo kontrolisati. Jedino što možemo da uradimo je da prihvatimo trenutke koje imamo i načinimo ih lepim.

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading