Niko nije očekivao da će se ovakve stvari desiti! Maćeha PRIMETILA nešto čudno kod svoje pastorke pa otkrila JEZIVU istinu!

Autor:

Svet

07.03.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karla Robinson je stvorila neraskidivu vezu sa ćerkom svog muža.

Niko nije očekivao da će se ovakve stvari desiti! Maćeha PRIMETILA nešto čudno kod svoje pastorke pa otkrila JEZIVU istinu!

Foto: Ilustracija:Profimedia

Dete plače

Ako nešto znamo o porodici, to je da članovi ne moraju biti u krvnom srodstvu. Ponekad su oni koji su nam genetski najbliži zapravo emocionalno najudaljeniji. Čak je i obrnuta situacija vrlo česta.

Upravo o tome svedoči Karla Robinson, koja je stvorila neraskidivu vezu sa prvom ćerkom svog muža Džesi, kao da je njeno dete.

Kako je Džesi živela sa njima, uvek kada je trebala da ide kod majke u posetu, ponašala bi se čudno i uznemireno, a kada bi se vratila bila bi sva raščupana i u modricama.

Naravno, Karla je bila zabrinuta. Nakon što je pozvala Službu za zlostavljanje dece, saznala je da je zlostavljač prijatelj njene biološke majke. Tada su Karla i njen muž preuzeli punu brigu o Karli.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Caters Clips

Džesi i Karla Robinson

 

Kaže da joj je odmah na početku rekla da je nije nosila u utrobi, već da je rođena u srcu. Nije morala biti njena krv da bi bila njena ćerka. Međutim, Karla i njen muž su se razveli 18 godina kasnije, ali su ona i Džesi ostale neverovatno bliske. To je čak pomoglo Karli da prebrodi dva obolenja od raka.

Zatim, 2017. godine, Džesi je pozvana na sud. Kada je stigla na sud u Bartlsvilu u Oklahomi, Džesi nije znala šta se dešava, ali je videla Karlu.


Ispostavilo se da je Karla poslala poruku sudiji rekavši da se kaje što nije usvojila Džesi. Nadala se da će je usvojiti mnogo ranije, ali nije mogla jer nije imala novca, ali sada je imala priliku, iako je prošlo 20 godina.

Na snimku iz sudnice vidimo da obe plaču, što je dirnulo sve. Ovaj video je dokaz da biti otac ili majka zahteva ljubav, brigu, odgovornost, što je Karla dokazala.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading