Ovo su najveći TikTok trendovi CIPELA: Svi će se OTIMATI za njima jer im POPULARNOST iz dana u dan raste!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je pravo vreme da izaberete svoj par cipela za leto

Ovo su najveći TikTok trendovi CIPELA: Svi će se OTIMATI za njima jer im POPULARNOST iz dana u dan raste!

Foto: pixabay.com

Kako temperatura raste, polako počinjete odlagati sve teške zimske cipele i patike. Ako ste se pitali koje će se to obuća ove sezone nositi, TikTok nam je dao odgovor na to. 

Kaubojske čizme

Sa ogromnih 862,5 miliona pregleda na TikTok-u, kaubojske čizme su jedna od najpopularnijih vrsta obuće koja je u trendu. Iako leto nije predvidženo za njih, izgleda da će se ove sezone itekako nositi. Ono što je odlično kod njih jeste to što mogu da izgledaju odlično uz farmerke, helanke, suknje i haljine.

 

 

Baletanke 


Kada su udobnost i stil podjednako važni, prva asocijacija su nam baletanke. Ovaj hešteg sa njima ima 89,3 miliona pregleda i malo je reci da su one - bezvremenske. 

Lako se kombinuju sa farmerkama, pantalonama ili čak suknjama. Takođe su odlične za putovanja jer iako izgledaju elegantno, dovoljno su udobne za šetnju po ceo dan. Ove klasične baletanke "Sema Edelmana" su raznovrsne, lagane ali i elegatne. 

 

 

 

"Mary Janes" nisu samo u trendu na TikToku, one su cipele ili štiklice koje su svima potrebne već godinama. S više od 60,8 miliona pregleda za hešteg, sa sigurnošću se može reći da su ove cipele izdržale test vremena. 

Bilo da preferirate visoke pete ili plarforme, sami izaberite jer postoji mnogo različitih vrsta. 

 

 

Traper štikle 

Sa 11 miliona pregleda, popularnost teksas cipela na i van TikTok-a samo nastavlja da raste. Baš kao i vaš omiljeni par farmerki, cipele od teksasa imaju hladan i ležeran izgled. Bez obzira da li tražite ravne, sandale ili štikle, postoji mnogo opcija od teksasa savršenih za leto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading