EVO KAKO JE OTKRIVENO UBISTVO STARICE U ŠAPCU: Supruga prijavila da ju je muž pretukao, kada su ga priveli priznao da je UBIO babu

Autor:

Hronika

09.06.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Šapcu je saopštila da je D.Č. usmrtio staricu tako štu je stezao za vrat

EVO KAKO JE OTKRIVENO UBISTVO STARICE U ŠAPCU: Supruga prijavila da ju je muž pretukao, kada su ga priveli priznao da je UBIO babu

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Šapčanin D.Č. (33) koji je osumnjičen da je 26. jula prošle godine zadavio svoju babu (75) u njenom priznao je zločin u policiji kada je uhapšen posle prijave za porodično naselje.

- Njegova supruga je prijavila da ju je pretukao, pa je zbog toga priveden i tako je otkriveno i da je ubio svoju babu koja je živela u Ulici Bore Tirića u Šapcu - naveo je izvor.

Policija u Šapcu je saopštila da je D.Č. usmrtio staricu tako štu je stezao za vrat. On je policajce, posle priznanja da je počinio zločin, odveo do mesta gde je zakopao telo.

- On je posle zločina i nakon što je babu zakopao u mestu Drenovac policiji prijavio nestanak. Sve vreme su policajci sumnjali da je on počinilac ubistva, ali nije bilo dokaza - otkrio je izvor.

D.Č., nezvanično, ima debeo policijski dosije. Hapšen je više puta zbog različitih krivičnih dela, a navodno je i u Grčkoj privođen.

U Višem javnom tužilaštvu u interesu istrage nisu saopštili detalje monstuoznog ubistva. Naime, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova i on još nije saslušan u Tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading