SVI DETALJI SLUČAJA DEVOJČICE KOJA JE NESTALA PRE 16. GODINA: Istina nikada BLIŽA, a istraga je zbog jednog ponovo pokrenuta!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvobitno je Džulija iz Poljske tvrdila da je ona nestala devojčica, a onda je objašnjeno da pati od psihičkih problema.

SVI DETALJI SLUČAJA DEVOJČICE KOJA JE NESTALA PRE 16. GODINA: Istina nikada BLIŽA, a istraga je zbog jednog ponovo pokrenuta!

Foto: Printskrin

Medlin Meken oteta je 2007. godine u Portugalu  kada je imala tri godine. Uzeta je iz kreveta dok su njeni roditelji bili u restoranu. Inače, 12. maja njeni roditelji su joj poručili da je još uvek čekaju, a tada bi ona trebalo da napuni 20 godina. 

- Volimo te i čekamo. Nikada nećemo odustati - napisali su na početku videa koji su joj posvetili.

Džulija je iznela dokaze u vidu fotografija kada je bila mala da bi objasnila koliko liči na nestalu devojčicu i time vratila roditeljima nadu da je to ona. Ipak, Džulijina porodica tvrdi da devojka ima psihičkih problema.

Džulija ima i ove fotografije, jer ih je uzela iz porodične kuće zajedno sa izvodom iz matične knjige rođenih, kao i brojnim otpuštanjima iz bolnice. Uvek smo pokušavali da joj pomognemo da stane na noge. Džulija je punoletna već nekoliko godina. Iselila se iz kuće, odbija lečenje, ne uzima redovno lekove. Takođe nije iskoristila priliku za lečenje u jednom vrlo dobrom centru u Poljskoj, koji je pristao da je primi - navela je njena porodica.

Ispostavilo se da ona nije Medlin Meken.

Foto: Youtube/Mirror, Wikipedia/Disappearance of Madeleine McCann

Medlin i Džulija danas

Osumnjičeni

Kristijan Brukner (45) je osumnjičen u ovom slučaju, on je osuđeni seksualni prestupnik. Veruje se da je koristio udaljeni rezervoar u Algarveu. Očekuje se da će portugalska policija uskoro početi da zatvara puteve koji vode do veštačke brane u blizini grada Silves uoči zvaničnog početka potrage danas, prenosi The Sun. To će biti prva velika operacija od 2014. godine. Područje koje će biti pretreseno je rezervoar Baragem do Arade u blizini Silvesa, gde je vozač kamiona rekao da je video ženu kako predaje dete kao što je Medlin Meken muškarcu dva dana nakon što je nestala iz svog apartmana u Praia da Luz 3. maja 2007. godine.

Potraga

Policijski ronioci viđeni su kako ulaze u vodu danas rano ujutro, a poslali su i vatrogasni motorni čamac s dvojicom policajaca - čime je započela dvodnevna potraga područja.

Prva velika potraga za devojčicom za devet godina dolazi nakon što je nemačka policija otkrila fotografije glavnog osumnjičenika Kristijana u njegovom "malom raju" u portugalskoj regiji, kako se navodi. U potrezi koriste sva raspoloživa sredstva, dronove, pse tragače i čamce. Takođe, prema saznanjima "Dejli mejla" nemački policajci uputili su se sa lopatama i krenuli su na područje gde bi trebalo sve proveriti. Zvaničnici su za sada tihi što se tiče istrage. Nemački tužilac Volters Kristijan istakao je da su dobili neke dojave, ali da ne mogu reći o čemu se radi.

- U ovom trenutku ne mogu da otkrijem pozadinu, odnosno zašto tamo tražimo i šta se nadamo da ćemo naći, to će za sada ostati tajna - poručili su za "Dejli mejl".

Za sada, istražitelji veruju da je Kristijan ubio devojčicu nakon što je oteo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading