KADA STISNETE ŠAKU, POGLEDAJTE ZGLOB! Linije koje se pojave pokazuju koliko ćete živeti, a mnogo kažu o ZDRAVLJU I LIČNOSTI

Autor: N.J.

Lifestyle

26.04.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj linija koje vidite predstavljaju dugovečnost.

KADA STISNETE ŠAKU, POGLEDAJTE ZGLOB! Linije koje se pojave pokazuju koliko ćete živeti, a mnogo kažu o ZDRAVLJU I LIČNOSTI

Foto: Printscreen/ Tviter/ BaburaVelika

Niko skoro ne obraća pažnju na linije na rukama, koje inače zovemo i narukvicama. One razdavaju dlan od ruke, a govore mnogo o budućnosti i vašem zdravlju, piše "Mylifestyle".

Pored toga, broj tih linija predstavlja i dugovečnost, a neki kažu da što ih više imate, vi ćete duže i živeti. Prva neisprekidana linija daje 23 - 28 godina, druga 46 - 56, treća 69 - 84, a četvrta sve više od osam decenija života.

Najčešći je broj jedna ili dve narukvice na zglobu, dok retki imaju četiri. Za prvu kažu da je najvažnija. Duboka i jasna linija pokazuje da je osoba dobrog zdravlja i fit, a ako je slaba i isprekidana, onda označava neobzirnu i povodljivu osobu. Ako je kod žena zakrivljena prema bazi dlana - označava ginekološke probleme, a kod muškaraca probleme sa prostatom.

Foto: Shutterstock

Ruke ženske osobe

Druga predstavlja bogatstvo, prosperitet, sreću - ako je prava u jednoj liniji bez prekida. Treća linija znači ime i status osobe, a ako je prava bez prekida, to pokazuje da je osoba veoma uticajna.

Četvrta narukvica je paralela treće, i pokazuje jačinu te osobe, prenosi "Espreso".

Levi i desni dlan značenje

Drugi smatraju da su i dlanovi ogledalo sudbine te da tradicija gledanja u levi dlan prikazuje zapravo sve ono što smo dobili rođenjem, ali i kapacitete. Dok desni dlan pokazuje ono što bismo mi sami mogli da stvorimo. Zato se često gleda u desni dan, a ne u levi mada mnogi smatraju da ni levi ne bi trebalo preskočiti jer su naši koreni uvek važni i imaju ulogu u tome kakvi ćemo i mi biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading