IZABERITE JEDNU KARTICU I PROČITAJTE ŠTA VAS OČEKUJE: Poruke koje otvaraju kapiju sreće, a tiču se i NOVCA

Autor: N.J.

Lifestyle

06.04.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izaberite jednu karticu sa slike i pročitajte afirmaciju.

IZABERITE JEDNU KARTICU I PROČITAJTE ŠTA VAS OČEKUJE: Poruke koje otvaraju kapiju sreće, a tiču se i NOVCA

Foto: Shutterstock

Kartice

Znate li šta su afirmacije? Možda ste bar nekada čuli za reč afirmacije. Sve su popularniji neki ljudi "koji nas uče da budemo srećni". Neko misli da su to gluposti, drugi i sami primenjuju neke cake za privlačenje novca, dece, porodice, supruga, supruge, ali činjenica je jedna.

Pozitivne misli prizvaće pozitivne događaje.

Afirmacije su male, kratke izjave, koje privlače ono što želite. Podižu vam samopouzdanje, čine vas jačim i teraju da posmatrate život iz neke lepše perspektive. I zašto da ne? Koliko ćete još sve gledati kao da je isključivo crno? Vreme da je da preokrenete život.

Donosimo vam pet zanimljivih kartica sa simbolima, a iza svake krije se afirmacija. Izaberite jednu i pročitajte afirmaciju za sebe.

Foto: Shutterstock

Pet kartica

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Ova kartica znači da ćete otvoriti srce za nove prilike i da ćete se okrenuti obilju i radosti.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Postajete svesni vremena koje prolazi zbog čega ćete konačno početi da koristite vreme na pravi način. Peščani sat je simbol prolaznosti vremena.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Žudite za bogatstvom, što negde znači da ćete početi da razvijate planove koji su vam na umu. Ipak, ako se naglo obogatite nemojte postati sebični već pružite pomoć onima kojima je to potrebno.

Ako ste izabrali karticu broj 4 - Jedan od najpoznatijih simbola je list. Ako ste odabrali ovu karticu vi gajite pozitivna uverenja i sreća vam je ključan faktor u životu.

Ako ste izabrali karticu broj 5 - Ako ste izabrali ovu poslednju karticu, vama je bitno da budete zaštićeni od uroka. Sa druge strane, ruke su vam širom otvorene za sva dobročinstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading