PET STVARI IZBACITE IZ ŽIVOTA U APRILU: Da bi stiglo bogatstvo, sreća i uspeh ovo hitno "UNIŠTITE"!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.04.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za čišćenje - u svakom smislu.

PET STVARI IZBACITE IZ ŽIVOTA U APRILU: Da bi stiglo bogatstvo, sreća i uspeh ovo hitno "UNIŠTITE"!

Foto: pexels.com

Čišćenje od negativnih emocija, razmišljanja, ljudi... Vreme je da napravite selekciju i odlučite šta zaista želite u životu. Ili pak ne morate razmišljati ni o čemu ako vas to opterećuje, ali možete uraditi nešto dobro za sebe. Razmislite šta vam sve trenutno smeta i skoncentrišite se više na rešenje nego na problem. Pogledajte moguća rešenja:

1. Negativni ljudi

Svi oni koji vam svakodnevno narušavaju pozitivnu energiju, "mrače" vas neprestano, vide u svemu loše - razlog je da im kažete zbogom! Ovde ne razgovaramo o ljudima koji su vam pravi prijatelji i trenutno prolaze kroz tešku životnu situaciju, već o ljudima koji su zavidni i loši po vas i čiju negativnu energiju osećate kako kroče u prostoriju gde ste i vi.

Foto: Shutterstock

Majka se svađa sa sinom

2. Otarasite se stare garderobe 

Sve što je vama neupotrebljivo ne znači da nekome drugom ne bi koristilo. Raspitajte se na čija vrata biste mogli da pokucate, odnosno kome je potrebno ono što vama trenutno više ne koristi. Poklanjanjem još uvek upotrebljivih stvari biće vam lakše da oslobodite prostor i pustite da nešto novo uđe u vaš život. Ovo je i jedno verovanje koje donosi "bogatstvo". Ako nešto ne date, ne možete ništa ni da dobijete.

3. Reč "moram"

Koliko god čudno zvučalo, ali reč "moram" izbacite iz upotrebe. Zašto? Unosi pritisak! Sve što radite je vaš lični izbor čak i ako vam je tamo neko to nametnuo. Ali, gledajte ovako. Iako vam je neko rekao da nešto "morate" opet ste vi ti koji odlučuju.

Foto: pixabay.com

Nervozna žena radi na lap topu

4. Krivica

Oslobodite se krivice. Samokritika, kritika i krivica nekada znaju da nas čine depresivnim, a krivica pogotovo. Uradili ste šta ste uradili i vreme je da svoje misli tu zaustavite. Ne "prizivajte" loše situacije i razvoj događaja razmišljanjem.

5. Prošlost

Prošlost je prošlost i tu treba da ostane, jer očigledno iz nekog razloga nije deo sadašnjosti. Ne razmatrajte ono što je bilo juče već energiju usmerite na ono što bi moglo da bude sutra. Ne zamarajte glavu nepotrebnim stvarima. Pokušajte da živite sada i ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading