MODNI SAVETI ŽENE KOJA STOJI IZA NEVEROVATNE ČETVORKE: Evo kako da iskoristite odeću koju imate i postanete IKONA STILA!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.01.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko može da vam da bolji savet od osobe koja je oblačila Keri, Mirandu, Samantu i Šarlot?

MODNI SAVETI ŽENE KOJA STOJI IZA NEVEROVATNE ČETVORKE: Evo kako da iskoristite odeću koju imate i postanete IKONA STILA!

Foto: shutterstock

Patriša Fild našla se i centru pažnje kada je bila zaslužna za izuzetno zapažene stajlinge četiri žene koje su sinonim za seriju "Seks i grad". Ona je kreirala njihov smeli i prepoznatiljiv stil i to nisu njena jedina postignuća. Njen izvanredan smisao za modu može se primetiti i kroz još dva projekta, film "Đavo nosi Pradu" i seriju "Emili u Parizu".  Stilistkinja i dizajnerka danas ima 81 godinu i bogatu karijeru. Svoje poslovanje u butiku završila je nakon 50 godina rada, ali nastavlja da radi na televiziji i za fimove.

"Emili u Parizu" osvojila je publiku kako scenarijom tako i kostimima koje likovi nose u seriji. Kostimografkinja serije Patriša Fild tokom intervjua za "Instajl" podelila je svoje najbolje savete za stilizovan izgled, prenosi "Republika vrld".

Foto: Profimedia

Keri i Šarlot na snimanju serije

Kako "kreira" stajlinge?

Ona je istakla da je najvažnija stvar da usreći glumce, kao i da više voli da njeni likovi budu  zanimljivi i orginalni, nego trendi. Istakla je da ima tendenciju smišljanja mnogih odevnih kombinacija koje nisu nužno nešto što ljudi nikada pre nisu videli, ali ipak izgledaju interesantno. To je ona odeća što "traje". Bitno je da autfit ima dimenziju, a ne da bude nešto trenutno. 

Foto: shutterstock

Kreatorka Patriša Fild

Kako to uraditi?

Pogledajte u orman i izvucite različite komade odeće. Nosite ih zajedno, na način na koji to pre sigurno niste radili. Patriša je istakla da voli održavati stvari predimenzionirane ili da traži stvari koje ne moraju uopšte "ići zajedno". Čovek bi se iznenadio kako dobro mogu da izgledaju neki spojevi! Reč je samo o otvaranju uma za nove stvari i zatvaranju za stare navike, posebno o tome šta je u trendu. Poenta je da sami izgledate jedinstveno i da znate ko ste. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading