DA LI JE OVO NAJODVRATNIJI NAČIN OTKRIVANJA POLA BEBE? U wc šolji saznao da li će dobiti dečaka ili devojčicu!

Autor: N.J.

Lifestyle

10.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toaletu je saznao kog je pola njegova beba, a za mnoge ovo ovo prelazi svaku granicu.

DA LI JE OVO NAJODVRATNIJI NAČIN OTKRIVANJA POLA BEBE? U wc šolji saznao da li će dobiti dečaka ili devojčicu!

Foto: Izvor: Printscreen/ The New York post

Otkrivanje pola bebe postaje sve kreativnije, a neki načini stvarno znaju da iznenade ljude! Jedan tata je za Novu godinu pozvao prijatelje i porodicu kako bi tada saznali pol bebe. Ovoga puta umesto torte, balona iz kog izleću konfete u plavoj ili roze boji, sada je urađeno nešto potpuno drugačije! Iz vode u wc šolji izlazila je boja u određenoj boji i time signalizirala da li stiže dečak ili devojčica. Tata sa Filipina očigledno nije mogao da se seti "luđeg" načina da otkrije pol.

Da bi ukrasio kupatilo u duhu slavlja stavio je i ruzičaste i plave balone, a tu je i stajao natpis:

- Pritisnite dugme da otkrijete - napisao je budući tata.

On je okupio prijatelje u wc - u kako bi otkrili pol. Kada je došlo vreme pritisnuo je dugme i pustio vodu. Tada je izašla plava boja što je i otkrilo da čeka dečaka.

- Moj sin će se zvati Urbano Delos Angeles VI - rekao je za Newsflare i dodao:

- Nadam se da su moji gosti uživali u mom niskobudžetnom otkrivanju pola - ispričao je iskreno.

Međutim, iako je njegov način možda bio ono što je Delos Angeles nazvao "niskobudžetnom", bilo je i originalno u poređenju sa drugim načinima otkrivanja pola koji kruže na Internetu.

Da podsetimo, 2021. jedan par je preminuo jer je pokušao da otkrije pol bebe na opasan način. Zbog toga, ovaj fenomen naterao je neke oblasti da uvedu "vanredno stanje". Takođe, 2020. godine otkrivanje pola bebe dovelo je do požara u Kaliforniji nakon što je mala grupa ljudi pokrenila pirotehničku napravu kako bi izašao roze ili plavi dim. Požar se proširio na 10. 500 hektara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading