POZNATE LIČNOSTI KOJE SU SE PREPOLOVILE: Oni su rešili da smršaju po svaku cenu i to ovako! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

18.12.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niste jedini! Nastavite da se trudite i rešićete svoj problem!

POZNATE LIČNOSTI KOJE SU SE PREPOLOVILE: Oni su rešili da smršaju po svaku cenu i to ovako! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen

I poznate ličnosti nekada imaju problema sa viškom kilograma. S obzirom na ubrzan način života, brzu hranu i mnogo nespavanja, nekada i poznate ličnosti kubure sa viškom kilograma. Broj na vagi može biti i posledica lošeg zdravstvenog stanja, stoga kao prevencija svih vrsta bolesti uvek se savetuje zdrava ishrana. Pogledajte priče poznatih ličnosti koji su se borili sa viškom kilograma.

Alek Boldvin

On je godinama u šoubiz industriji. Izgleda gotovo jednako mlado kao kad je prvi put stao pred kamere. Njegov fizički izgled promenio se tokom vremena, ne samo zbog boravka u Holivudu, već i zato što mu je u nekom trenutku dijagnostikovan preddijabetes. Zbog ove dijagnoze morao je da smrša više od 30 kilograma. Bez obzira na to što je dijagnoza opravdala njegov gubitak težine, odlično je kada ga vidimo u top formi.

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin odgovara na pitanja

Maraja Keri

Mnogi često govore da je Maraja Keri apsolutna diva. I s obzirom na to koliko je neverovatna, što zbog uspeha koji je postigla u svojoj karijeri, zaslužuje da se o njoj govori samo najlepše. Otprilike 30 godina peva srcem i dušom. Sjajno je što godinama u industriji i čini se da ne planira da uspori. Ipak, pre nekoliko godina fizički se promenila, bila je nešto krupnija, ali je uspela da skine i više nego dovoljno kako bi došla do zdrave težine. To što ima blizance možda imalo je uticaja na njenu figuru, ali je takođe zbog njih odlučila da smrša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Rabel Vilson

Veliku popularnost stekla je ulogom Penelope u seriji "Kriminal Majnds". Ali, u jednom trenutku je zaključila da joj višak kilograma ne čini dobro. Nedostatak samopouzdanja zbog težine naterao je da potraži stručnu pomoć. Prošla je kroz rigorozan program mršavljenja koji joj je mnogo pomogao. Zahvaljujući tome, njena transformacija učinila je gotovo neprepoznatljivom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Opra Vinfri

Ona je godinama poznato ime i s njenim ogromnim uspehom u medijima, ne biste pomislili da će je bilo ko kritikovati. Ali, kritike su se desile i ona je odlučila da posluša savet javnosti i smrša. Uključila se u program kako bi se transformisala u vitku kraljicu kakva je danas. Mnogi joj se još više dive zbog upornosti koju je pokazala u procesu postizanja svoje zdrave težine, piše "5minstori".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading