OVI MUŠKARCI IŠLI SU NA TRANSPLANTACIJU PENISA: Evo kako je izgledao prvi INTIMNI odnos, a svi su se odlučili za operaciju iz JEDNOG razloga

Autor:

Lifestyle

17.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva uspešna transplantacija penisa bila je 2014. godine.

OVI MUŠKARCI IŠLI SU NA TRANSPLANTACIJU PENISA: Evo kako je izgledao prvi INTIMNI odnos, a svi su se odlučili za operaciju iz JEDNOG razloga

Foto: shutterstock.com

Muški polni organ

Istorija medicine ispisana je u Južnoafričkoj Republici kada su hirurzi pre osam godina uradili svoju prvu uspešnu transplantaciju penisa – a sada je taj postupak oduševio svet. 

Od tog momenta mnogo muškaraca podvrglo se zahvatu da bi mogli da izgube nevinost

Priča petorice muškaraca

Prva uspešno odrađena operacija trajala je devet sati i dogodila se 2014. godine. Mladić se u potpunosti oporavio, prenosi "Dejli star". Muškarac kog je transplantacija penisa “vratila u život” uspeo je da postigne erekciju, pa čak i da ejakulira nakon revolucionarnog zahvata. Operacija je vratila punu funkciju penisu nakon što je dobio gangrenu zbog neuspelog obrezivanja i ostao sa manje od jednog centimetra penisa.

Republika

Foto: Pixabay

Veličina penisa

Transplatacija penisa izgleda ovako

Transplantacija penisa uključivala je transplantaciju kože uzetu sa unutrašnje strane pacijentove noge koja je korišćena zajedno sa tetoviranjem kako bi se osiguralo da novi penis bude iste boje kao i koža pacijenta.

Profesor Frenk Grejvi – glavni na delu plastične rekonstruktivne hirurgije rekao je:

- Ovo je ogroman napredak. Dokazali smo da se može. Možemo nekome dati organ koji je jednako dobar kao onaj koji je on imao.

Mohamedova priča

Mohamed Abad (48) ostao je bez genitalija kada je bio vučen 600 metara ispod automobila nakon što je kao dete pao na ulicu. Godine 2017. ugrađen mu je penis i zahvaljujući njemu konačno je izgubio nevinost. Prvi intimni odnos imao je sa prostitutkom. Ipak on ne može da ima decu zbog čega uopšte nije srećan.

Foto: Izvor: Unsplash/ Akram Huseyn

Operacija promene pola

Rođen u pogrešnom telu


Transrodni muškarac imao je takođe uspešnu operaciju, a prvi seks imao je onda kada je upoznao pravu ženu, kako kaže. Li Karter proveo je 40 godina zarobljen u pogrešnom telu. Penis je urađen uz pomoć kože sa njegove ruke. Nevinost je izgubio sa ženom koju je upoznao na Internetu nakon što je ona pročitala njegovu priču i poslala mu poruku.

- Dugo sam čekao, ali vredelo je. Bilo je neverovatno i oboje smo toliko uživali da nismo stali celu noć - rekao je Li i dodao.

Napumpaj ga


Endru Vordl (44) rođen je bez penisa, a njegova operacija trajala je deset sati. Morao da čeka šest nedelja kako bi upotrebio organ. Prvi odnos mu je trajao pola sata i kaže osećao "fantastično".

Crno i plavo


Tomasu Maningu presađen je penis nakon što je izgubio genitalije od raka, odnosno lečenje je rezultiralo gubljenjem penisa. Zato je otišao na transplantaciju koja je trajala 16 sati. Njegov novi penis prvo je bio crno - plav, ali kaže da je "naučio da živi sa tim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading