OVO SU TRENDOVI ZA SVADBE 2023. GODINE: Samo ovako bićete u centru pažnje, a ni hrana se ne služi više na isti način!

Autor: N.J.

Lifestyle

10.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oduvek sam planirala veridbu da bi uživala u svemu pre haosa oko venčanja".

OVO SU TRENDOVI ZA SVADBE 2023. GODINE: Samo ovako bićete u centru pažnje, a ni hrana se ne služi više na isti način!

Foto: Shutterstock

Ovaj par je planirao da se venča godinu dana od veridbe, mislili su da će imati dovoljno vremena ako počnu sa planiranjem oko Nove godine, ali je ispalo da su u zabludi.

- Budući da smo zajedno već šest godina, imali smo dobru ideju na kojem mestu želimo da bude venčanje, pa sam radi sigurnosti proverila hoće li biti dostupno za naš odabrani datum. Ne, nije i bila je još samo jedna slobodna subota - kaže devojka, a prenosi "Mamamia".

Jedna od pozitivnih posledica haosa je da je na kraju čvrsto pratila kako će venčanja izgledati sledeće godine. Dakle, od jedne mlade do druge, evo trendova za koje predviđa da će biti aktuelni 2023. godine.

1. Prstenje s više kamenja


(Ovo prvo je za one koji se još nisu verili)

Ako ste bacili oko na jedan stil vereničkog prstena, nemojte se uzrujavati – on neće izaći iz mode samo zato što trendovi sugerišu da je nešto drugo popularno. Ali ako ste znatiželjni šta će biti sledeće godine, potražite prstenje sa više kamenja. Takođe ćete primetiti kako brendovi nakita i njihovi klijenti idu korak dalje i dodaju kamenje osim klasičnih dijamanata.

Razmislite o obojenim dijamantima (žutim ili ružičastim) ili dragom kamenju, poput smaragda, rubina ili safira.

Foto: Izvor: Unsplash/ engin akyurt

Verenički prsten

2. Pozdrav, '80-e!


Kao i uvek, savremene mlade traže inspiraciju u svojim prethodnicama, a moda 80-ih vraća se punom snagom sledeće godine. Ali ne na način na koji se možda sećate.

2023. mlade mešaju vintage s modernim, dodajući naznake 80-ih u svoj izgled – zamislite, midi haljine sa puf rukavima ili mini haljine sa velikom mašnom, kratkim velom i rukavicama. 

3. Otvoren prostor

U skladu s trendom vrtnih zabava koji je procvetao tokom Kovida, mnogi će parovi dati prednost otkačenim pastelnim bojama za venčanja na otvorenom, dok će drugi biti hrabriji za zabavu. Svuda će biti posebno dve boje: ružičasta i plava.

To uključuje nošenje ružičaste haljine preko bele.

 

 4. Alternativni izgled deveruše


U 2023. očekujemo manje odgovarajućih svilenih haljina za deveruše i više fokusa na haljine koje pristaju svakoj osobi pored vas. Možda da zamolite svoje deveruše da odaberu haljinu koja im se sviđa unutar vaše odabrane palete boja ili od istog dizajnera – trend osigurava da će svima biti udobno.

5. Spektakli s hranom

Na venčanjima 2023. videćemo više impresivnih doživljaja – pomislite na testeninu koja se priprema pred vama, kolica sa sladoledom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading