POZNATE LIČNOSTI POKAZALE SVE ATRIBUTE ZA NOĆ VEŠTICA: Ipak, ovaj par je razljutio publiku širom sveta, kostimom napravili nikad veći SKANDAL! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.10.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva praznika spojena u isti dan.

POZNATE LIČNOSTI POKAZALE SVE ATRIBUTE ZA NOĆ VEŠTICA: Ipak, ovaj par je razljutio publiku širom sveta, kostimom napravili nikad veći SKANDAL! (FOTO)

Foto: Instagram/kyliejenner, meganfox

Dan sličan kao 14. februaru, dan kada se vodi rasprava da li je Sveti Trifun ili Dan zaljubljenih, e pa tako je kada reč i o ovom prazniku. Danas je Sveti Luka, u narodnu poznat kao Lučindan. Osim toga, u preteklom vikendu, a verovatno i večeras, pravi se žurka povodom "Noći veštica". Primećujemo da nikada kostimi za ovu proslavu nisu bili ovako bezobrazni, te da su javne ličnosti baš odlučile da pokažu čime raspolažu.

Neki su otišli korak dalje, zbog čega su na meti loših komentara. Ako počnemo od najkomentarisanijeg kostima onda su to definitivno Megan Foks i njen partner i reper Mašin Gan Keli, on je odeven kao katolički sveštenik, a ona na sebi ima seksi donji veš. Dok kleči on joj daje hleb.

- Nedeljom se pričešćujemo - napisala je ona ispod galerije fotografija koju je objavila sa partnerom.

Negativni komentari su se samo nizali, a zbog ovih fotografija mnogi su ih upitali kakav to primer daju.

Lele Pons slavi "Noć veštica" već dva dana. Za prvi kostim odlučila je da to bude duga crvena haljina uz crni povez preko očiju. Drugi kostim je mnogo upadljiviji. S obizrom na to da je parnter nedavno verio onda se odlučila na "imitaciju" venčanice, ali ovoga puta iz horor priče. Skroz krvava po licu i rukama, Lele Pons koju prati skoro 50 miliona ljudi, pokazuje verenički prsten.

Foto: Izvor: Instagram/lelepons

Lele Pons

Kajli Džener je rešila da za ovogodišnju Noć veštica bude Elvira, ljubavnica tame.

Foto: Izvor: Instagram/kyliejenner

Kajli u kostimu

Aleksandra Ambrosio, ovoga leta je bila rado viđen gost u Srbiji, pojavila se na žurci koju je organizovao Daren Džensi u izazovnom kostimu sa primesama jezivog.

Republika

Foto: Izvor: Instagram/alessandraambrosio

Aleksandra Amrbosio

Na ovom događaju bila je i Larsa Pipen obučena u seksi crveni kostim kao Crvenkapa, kao i Miranda Ker i Kim Kardašijan.

Da podsetimo, "Noć veštica" je proslava koja se obeležava 31. oktobra. Mnogi smatraju da ovo nije praznik već samo povod za proslavu, odnosno neki društveni događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading