NAJLEPŠA FUDBALERKA DOLAZI IZ HRVATSKE: Noć veštica slavi u izazovnom kostimu, svi komentarišu da je prava MAČKA! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.10.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada mušlarci vole fudbal još više.

NAJLEPŠA FUDBALERKA DOLAZI IZ HRVATSKE: Noć veštica slavi u izazovnom kostimu, svi komentarišu da je prava MAČKA! (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/ anamxrkovic

Hrvatska fudbalerka Ana Maria Marković je prava lepotica i miljenica u svetu fudbala. Pre samo par meseci nije bila ni približno poznata javnosti, a onda je njen broj pratilaca naglo skočio na 70 000, a nakon nekoliko meseci nju je "pronašlo"  preko milion zaljubljenika sporta ili nje, te su je i zapratili na Instagramu. Mediji širom svetu su je proglasili najlepšom fudbalerkom. Ona trenutno živi u Cirihu i ima samo 22 godine.

"Noć veštica" obležava se u ponedeljak, 31. oktobra, a Ana Maria izabrala je kostim. 

- Šta ćete vi nositi za Noć veštica? - napisala je ispod fotografije ona.

Ona se odlučila za uzak, crni kostim, a na licu je iscrtala mačje brkove. Ova zgodna plavuša, novom objavo svima je pomutila razum.

Pogledajte njene fotografije u galeriji:

Možda vam baš ona bude inspiracija za kostim, ako slavite "Noć veštica".

U intervjuu koji je dala za švajcarski "20Minuten" otkrila je da bi nekada volela da igra u Engleskoj:

- Želim još da ostanem u Švajcarskoj. Još nisam spremna za odlazak, ovde me jako cene. Imam ponude engleskih i nemačkih klubova, ali najviše me zanima odlazak u Englesku -  rekla je lepa plavuša.

 

 

U jednom od poslednjih intervjua koje je dala za nemačke medija, Ana Marija je pričala o njenom statusu kao ženi u fudbalu.

- Sviđaju mi se kada me nazivaju najlepšom fudbalerkom ili jednom od najlepših, jer me raduje kada čujem da misle da sam lepa. Ali onda su se pojavili naslovi u kojima sam opisana kao najseksipilnija fudbalerka ili kao bomba. To mi se nije dopalo. Mislim da je ružno i prema meni i prema mojoj porodici. Morate da pazite šta pišete o ljudima - rekla je fudbalerka.

Da podsetimo, ona je skoro, na svom debitantskom nastupu za Grashopers, postigla čak četiri gola u švajcarskom kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading