NAJLEPŠA KUPATILA POZNATIH: Renovirajte vašu oazu mira sa malo novca (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.10.2022

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je oaza mira za svaku damu i zato mora biti baš po ukusu!

NAJLEPŠA KUPATILA POZNATIH: Renovirajte vašu oazu mira sa malo novca (FOTO/VIDEO)

Foto: pixabay.com

Nedavno sam pisala o tome koje stvari ne bismo trebale da držimo u kupatilu. Sada ćemo se samo na trenutak vratiti na taj deo, kako bi vam još jednom naglasili da im zaista tu nije mesto, prvenstveno zbog zdravlja. Onda ćemo pokazati tri kupatila  poznatih dama čije ideje možete "iskopirati", nači zamene u jeftnijim radnjama i baciti se u akciju!

Da podsetimo, svaki put kada ostavite mokru četkicu za zube (a to skoro svi rade), nastaje pogodna sredina za razvijanje bakterija, dok mokri peškiri u kupatilu postaju izvor bakterija i gljivica. Parfemima, brijačima i nakitu takođe nije mesto u kupatilu. Ali i kremi za lice, jer ako nije dobro zatvorena , bakterije se mogu razviti unutar nje. Ali i, još jedna napomena! Šminku ne bi trebalo da izlažete konstantnim promenama temperature. Pored toga, one mogu biti na "dohvat" ruke bakterijama iz WC šolje, a verujemo da to ne želite da stavljate na lice.

Prelazimo na dekoraciju kupatila!

Jedan savet za početak je da bacite/poklonite (ako je upotrebljivo) sve ono što ne koristite već duži vremenski period i samo vam bespotrebno zauzima prostor.

Kupatilo Sofije Milošević

Manekenka je poznata po istančanom ukusu, zato je prostoriju koja nije tako velika iskoristila maksimalano za uživanje. Primećujemo da je aktuelna zlatna boja u kupatilu i da se sve više dama odlučuje baš za nju. Sofijina kozmetika uredno je poslagana, a vama savetujemo organizatore koji mogu da vam olakšaju upotrebu istih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Nagomilana sredstva za čišćenje stavite u korpe ili kutije koje su u bojama vašeg kupatila. Potrudite se da sve ono što vam je za čišćenje poput rukavica, četkica i sličnog odložite na nevidljivo mesto gostima.

Kupatilo Tamare Kalinić

Influenserka i modna blogerka Tamara Kalinić ima besprekorno sređen stan. Ona je podelila video koji pokazuje na koji način je sredila kupatilo. I ona se odlučila za zlatne detalje u kupatilu, a zanimljivo je i ogledalo koje je izabrala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

A ovako vi uradite!

Uzmite tepsiju na primer koja može da vam posluži kao ram za ogledalo. Ako želite da ogledalo bude neke specifične boje ili dezena, možete ga isprskati ili oslikati pre nego što nastavite dalje. Bočne strane tepsije probušite kako biste tu stavili dekorativnu žicu ili nešto slično tome da biste okačili ogledalo. Zalepite ogledalo u unutrušnji deo tepsije.

Ena Luna

Influenserka ima čitav vlog o sređivanju kupatila, a izdvajamo vam najbitnije detalje. Zlatna boja je definitvno IN, tako da i ona koje je renovirala kupatilo, odlučila se baš za tu boju česme i detalja. Ono što je izdvaja od drugih jeste što u kupatilu ima veliko slovo E, što verovatno ukazuje na njeno ime: Ena. Verujemo da to nije opcija koju vi želite, ali svakako moramo priznati da je takav detalj zanimljiv.

 

Predlog koji bismo mogli da izdvojimo su Enine zanimljive tapete na kojima je oslikan majmun uz zlatne detalje, što je i više nego originalno. Ogledalo u sebi ima led svetlo i samim tim daje odlično osvetljenje prilikom nege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading