KOROM OD BANANE MOŽETE OČISTITI STAN! Na prirodan način rešite se problema koji domaćicama zadaje veliku glavobolju!

Autor:

Lifestyle

22.10.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kora banane posebno je efikasna kod poliranje kožne obuće i održavanje drvenih površina.

KOROM OD BANANE MOŽETE OČISTITI STAN! Na prirodan način rešite se problema koji domaćicama zadaje veliku glavobolju!

Foto: pixabay.com

Banane su jako zdrave i skoro svi obožavaju da ih jedu, ali sigurno niste znali da imaju široku primenu kada je u pitanju održavanje higijene prostora.

Kora banane posebno je efikasna pri rešavanju problema koji mnogima zadaju glavobolju – poliranje kožne obuće i održavanje drvenih površina.

U slučaju da su vam kožni predmeti izgubili sjaj, nema razloga za brigu, dovoljno je samo da unutrašnjim delom kore od banane istrljate kožu na obući i vratićete joj sjaj. Kalijum u bananama će se apsorbovati u kožu i pomoći da se umanje tragovi grebanja. Kada to uradite, obrišite ostatke banane i ispolirajte obuću uobičajenom metodom.

Ne morate da brinete ni kada vaš drveni nameštaj ili pod izgubi sjaj, jer je banana odlično rešenje i za taj problem. Sve što je potrebno da uradite je da nanesete prstima malo banane na drveni nameštaj i nakon toga ostatke banane obrišete krpom od mikrofibera.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading