PENZIONERE ZABAVLJALI STRIPERI I STRIPTIZETE: Žena dobila "srčani udar", a zbog ovih slika javnost je zanemela!

Autor: N. J.

Lifestyle

11.10.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj prizor sve je iznenadio.

PENZIONERE ZABAVLJALI STRIPERI I STRIPTIZETE: Žena dobila "srčani udar", a zbog ovih slika javnost je zanemela!

Foto: YouTube/Printscreen

Snimak zabavljanja penzionera sa striperima i striptizetama zabeležen je u Kartagini, a napravljen je sa ciljem da podigne svest o najstarijim građanima. Ovaj snimak trebalo je da pokaže kako se oni uključuju u svakodnevni život, ali način na koji je to urađeno izazvao je burne reakcije onih koji su video i pogledali.

Na videu se vidi kako igrači prilaze starijim osobama i uzimaju ih za ruku kako bi ih dodirivali. Možda ovaj video ne bi prošao ovako da jedna od korisnica nije dobila "srčani udar". Zbog toga morala je i da reaguje Hitna pomoć, ali jedna od striptizeta koje su učestvovale u zabavljanju rekla je da je sve "nameštaljka", ali sa ciljem.

- Nisam očekivala da će ovo desiti. Zaista sam želela da ih zabavimo i jako mi je žao zbog ove neprijatne situacije - napisala je striptizeta Nađa koja je bila na nastupu u staračkom domu, a prenosi Blic žena.

Foto: Izvor: Printscreen/YouTube/ 鏡週刊

Scene iz staračkom doma

Ona je istakla da ništa nije urađeno bez smišljenog cilja.

- Sve smo ovo "namestili" i osmislili da bi gradonačelnik video u kakvim uslovima žive naši najstariji građani. Niko nije radio ništa protiv svoje volje. Sve što želim je da pomognem ljudima - zaključila je Nađa.

U spornom videu stariji muškarac igra sa devojkom, a između ostalog "hvata" je za grudi dok se ona u crnom kostimu uvija oko njega. Celokupno dešavanje praćeno je kostimima, roze perjem, i detaljima koji dodatno "pale" priču. Da ni žene iz staračkog doma nisu bile "mirne" pokazuju kadrovi gde hvataju muškarce za zadnjicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading