Nećete verovati šta je rekao KUM na svadbi svojih prijatelja: Njegov komentar SLUČAJNO ZABELEŽEN U SNIMKU SA VENČANJA

Autor:

Lifestyle

25.09.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikrofon koji je slučajno ostao na stolu za kojim sede mladenci, uhvatio je komentar njihovog kuma, koji se odnosio na mladoženju.

Nećete verovati šta je rekao KUM na svadbi svojih prijatelja: Njegov komentar SLUČAJNO ZABELEŽEN U SNIMKU SA VENČANJA

Foto: Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Tokom prvpg plesa mlada i mladoženja igraju na podijumu, a pogledi svih gostiju usmereni su u njihovom pravcu.

Zahvaljujući mikrofonu koji je slučajno ostao na stolu tokom prvog plesa na jednoj svadbi, usnimljen je komentar kuma kom su se mnogi nasmejali.

Video na kome se čuje komentar, mladenci su objavili na društvenoj mreži TikTok, na kojoj za sada ima više od 550.000 lajkova i 1,4 miliona pregleda, upravo zbog rečenice u kojoj kum kaže:

- Spenserovo d*pe izgleda tako debelo!

@huns.buns What happens when you leave the mic at the head table with the best men during your first dance #wedding ♬ original sound - Hunter Gaerte Thomas

Iako su mnogi mislili da je komentar upućen na mladinu adresu, te da je jako neumesan, naročito tokom venčanja, čitava situacija je postala urnebesna kada je otkriveno da je Spenser zapravo mladoženja.

Činjenica da je komentarisao zadnjicu svog kuma, učinila je komentar ovog specijalnog gosta na svadbi viralnim.

- Kum ti pokušava ukrasti muža - bio je jedan od komentara ispod videa na TikToku, dok se u drugom navodilo da je sreća što snimatelj nije ovaj deo isekao u montaži, jer su se svi slatko nasmejali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading