12 STVARI KOJE EMITUJU NESREĆU: Izbacite ih iz kuće!

Autor: Srećna Republika

Lifestyle

15.11.2021

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno ste do sada ušli u neku prostoriju i odmah se osetili loše, odnosno primetili ste promenu energije, a verovatno niste bili svestni da je na taj vaš osećaj uticao neki predmet u sobi u kojoj boravite.

Republika

Foto: Photo by Volha Flaxeco on Unsplash

Usmerite dobru energiju u svoj dom

Zato kada uđete u neku od prostorija vašeg doma, obratite pažnju na to kako se osećate. Da li vas vaše okruženje inspiriše? Da li imate osećaj ravnodušnosti i anksioznosti? Ako je ovo drugo slučaj, onda je vreme da razmislite o dekoru vašeg doma.

Psiholozi tvrde da sledeće stvari mogu uticati na vaše svakodnevne emocije.

Pokloni i stvari koje ste nasledili

Često se držimo poklona i stvari koje smo nasledili čak i kada nam se ne dopadaju, najčešće jer osećamo krivicu da ih se rešimo. One nas mogu emotivno opterećivati i uzrokovati fizički nered.

Zadržavamo stvari koje se ne poklapaju sa našim stilom i tako stvaramo manjak prostora za stvari u kojima bismo istinski uživali i koje bi nam donosile radost.

Na listi predmeta koje nam donosi nesreću se nalazi još stvari, a čitav spiak sa objašnjenima možete da pročitate na portalu Srećna.Republika.rs.

Srećna.Republika.rs - SAMO LEPE VESTI!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading