SAME, USAMLJENE I UGLAVNOM VEOMA NESREĆNE! Suze ove žene objašnjavaju bolje od hiljadu reči zašto u životu ne treba biti samo domaćica!

Autor: Republika

Lifestyle

02.04.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi misle da je lako biti domaćica. Da smo srećne što ne moramo da radimo. Da smo lenje i ne radimo pravi posao, započela je iskrenu ispovest domaćica Bridžit En na Fejbuku, koju je pratila i fotografija nje u suzama.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Ono što je napisala izazvalo je reakcije čak 20.000 osoba, a njih 62.000 podelilo je ovu priču.

- Istina je da sam usamljena i preopterećena. Ništa ne možete sami da uradite: odete u WC, uživati u šoljici kafe, čitate, dođavola, ne možete čak ni biti sami dok treći put tog dana perete go**o s pantalona, a da neko ne plače ili ne vrišti pored vaše noge. Ne možete dobiti pauzu, osim ako se oni ne uspavaju, a nju koristite za čišćenje. Nastojite da smislite načine kako da nekoga zabavljate bukvalno 12 sati dnevno - napisala je ova majka i domaćica.

Dodala je i da je zbog deteta izgubila individualnost, jer se sada apsolutno sve vrti oko njega. Priznala je i da je ljubomorna kada gleda mame koje su zaposlene jer bukvalno mašta o razgovoru s odraslom osobom, a da je neko ne prekida.

- Nekada se zaključam u kupatilo i vrištim u peškir dok plačem jer mi treba sekunda da udahnem, a tada mi dete lupa na vrata kako bi ušlo - priznala je Bridžit.

I nakon toga poslednje što želi da čuje su pitanja "zašto plačeš, pa ceo dan sediš kod kuće".

- I ja sam nekada osuđivala domaćice, ali sada ih razumem. Svi oni koji su vam obećali pomoći nestali su, a vi ostajete sami s osećajem neuspeha. Moja kuća nije čista, moja odeća nije čista, posuđe nije oprano. Danas sm već vrištala, plakala i osećala sam se tako prokleto krivom što je moje dete tome svedočilo - zaključila je i poručila:

- Sama sam. I usamljena. Nazovite ostale žene poput mene i pitajte ih kako su. Nisu dobro.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

02.04.2021 12:24

Ona je bila samo domaćica. Ogroman broj žena radi 8 sati na poslu i plus toga radi sve ono što i ta domaćica radi- Samo što isti posao mora da uradi brže za manje vremena.