PRIRODNO REŠENJE PROTIV SEDE KOSE: Uz ovaj trik recite zbogom belim vlasima!

Autor: Republika

Lifestyle

30.03.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starenje je neizbežan proces a samim time i pojavljivanje sedih u našoj kosi. To je nešto čega se svi boje najviše (pored pojave bora), ali nažalost, ne možemo to izbeći. Žene kada počnu primećivati bile vlasi u svojoj kosi obično odmah posežu za bojama za kosu u nastojanju da ih sakriju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, na taj način našu kosu izlažemo raznim vrstama hemikalija i tako se može učiniti više štete za kosu, umesto rešavanja problema.

Da li postoji prirodno i efikasno rešenje koje garantuje rezultate bez štetnih nuspojava. Odgovor je da! 

Jedna obična namirnica iz vaše kuhinje je odlična za ovaj problem. Reč je o krompiru koji vam može pomoći da preokrenete proces sedih i vratite vašu prirodnu boju kose.

RepublikaFoto: pixabay.com

Njegova učinkovitost je čak i potvrđen od strane Dr. Anthony Una, koji kaže da je upravo to najučinkovitijie prirodno rešenje protiv sede kose.

Postupak pripreme je vrlo jednostavan, a sve što trebate jeste da kuvate koru od nekoliko krompira u loncu s vodom, te ostavite 30 minuta. Nakon toga voda se procedi, pustite da se malo ohladi i operite kosu sa ovom tekućinom. Ponovite postupak nekoliko puta i ubrzo ćete primetiti rezultate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading