OVA boja donosi mir, zdravlje i blagostanje u kuću: Obavezno je koristite u enterijeru

Autor: Magazin novosti, Republika

Lifestyle

15.12.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feng šui saveti za harmoniju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija


Ako ovu boju budete koristili na mestima koja za nju nisu predviđena poput istoka, jugoistoka, severozapada, zapada i severa oslabićete njihova pozitivna delovanja u vašem domu.

Ljubičasta boja poseduje snažnu vezu sa duhovnim carstvima, a u pogledu energetskih centara ljudskog tela, ona je povezana sa višim energetskim centrom – 7. čakrom kosmičke veze.

Možda ste do sad bili u prilici da vidite karte (mape) koje ističu moćnu energiju ljubičaste boje kao krajnje boje kosmičkog pristupa, uvida i mudrosti. Ali kako je koristiti u svom domu za dobar Feng Šui?

 

DOZIRAJTE LJUBIČASTU BOJU U SVOM DOMU

Ljubičasta boja se ne preporučuje u velikim količinama u savremenom domu, kako ne bi narušila sklad u njemu i ugrozila zdravlje ukućana. To bi značilo da veliki komadi nameštaja, kompletni zidovi i podne ljubičaste prostirke nisu dobar Feng Šui. A ako zaista volite ovu boju i hteli bi svoj dom da ukrastite njom poželjno je da to bude u manjim obimu i na tačno određeni način. Mnogi Feng Šui majstori veruju da ljubičasta boja na zidu (ili veća količina ove boje u prostoru) može pokrenuti bolesti vezane za ljudski krvotok. U tom pogledu poželjno je da sa njom budete štedljivi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

KAKO KORISTITI LJUBIČASTU BOJU U ENTERIJERU?

Prvi korak je da budete sigurni da je koristite u pravom Feng Šui Bagua području. Ovo bi značilo da je ljubičasta boja izložena u Bagua području vatrenog Feng Šui elementa, jer je ova boja izraz datog elementa. Područja dakle na kojima može biti ljubičasta boja su: jug, jugozapad, centar i severo-istok vašeg doma. Ovo bi značilo da čak i problematične velike sofe, zidove i tepihe ljubičastih boja možete da postavite na ovim lokacijama. Svakako bilo bi poželjno da birate svetlije nasuprot tamnijim bojama ljubičaste. Boja lavande je jedna od najpreporučljivijih.

 

Ako ljubičastu boju budete koristili na mestima koja za nju nisu predviđena poput istoka, jugoistoka, severozapada, zapada i severa oslabićete njihova pozitivna delovanja u vašem domu. Pri tom odličan način da uravnoteženo predstavite ljubičastu boju u svom domu jeste da odaberete kristal ametista (koji je ljubičast) a koji predstavlja jedan od najmoćnijih Feng Šui kristala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading