PREVARILA JE DEČKA, PA NE ZNA ČIJE DETE NOSi: Ispovest devojke koja je zbog JEDNE NOĆI napravila GREŠKU za ceo ŽIVOT!

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

13.12.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest mlade devojke koja je napravila veliku grešku i našla se u prilično nezgodnoj situaciji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Napravila sam veliku grešku. Prevarila sam svog dečka, a sada sam trudna i nisam sigurna ko je otac - započela je svoju ispovest 28-godišnja devojka koja je htela da ostane anonimna.

- Zajedno smo šest godina i imamo odličnu vežu. Sada sam u 20. nedelji trudnoće, ali brinem se da otac nije moj partner.

Devojka je priznala da je letos sa svojim drugaricama otišla na odmor u Tursku. Samo je par devojaka pošlo, jer su zbog pandemije mnogi otkazali.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Jedne noći smo otišli ​​u bar i upoznala sam najlepšeg momka. Pričali smo cele noći. Odseo je u istom hotelu kao i mi i nagovorio me da odem u njegovu hotelsku sobu na još jedno piće. Sačekala sam da mi drugarica zaspi i iskrala sam se. Znam da je bila glupa ideja, čak i zbog virusa, ali napila sam se - prisetila se trudna devojka.

Tada je devojka prevarila svog momka.

- Par nedelja posle toga sam uradila test za trudnoću i bio je pozitivan. Plašim se da moj dečko zna da nešto nije u redu. Mnogo ga volim i ne želim da ga izgubim. Znam da će biti odličan tata i nema šanse da mu sada priznam svoju sumnju. Nemam nikakav kontakt sa onim momkom iz Turske. Čak mu ne znam ni prezime. Da li kažem svom dečku šta sam uradila ili ga samo pustim da misli da je beba njegova? - zatražila je pomoć.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Krivica nas može naterati da pretpostavimo najgore. Čim budete mogli zakažite pregled kod ginekologa. Zabeležite datume kada ste vodili ljubav sa svojim dečkom, a kad se desila prevara.

Nadamo se da ćete otkriti da se stvarni datum začeća ne poklapa sa vremenom koje ste proveli na odmoru.

Ako se ispostavi da je dete od drugog čoveka, najbolje bi bilo da budete iskreni sa svojim dečkom jer tajne imaju naviku da dugoročno stvaraju više problema.

Nadajmo se da je vaša veza dovoljno jaka da preživi ovo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading