DEVOJKE, OVO SIGURNO NISTE ZNALE: Evo kako vas testiraju muškarci

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

02.12.2020

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se pitate kako da privučete muškarca u ranim fazama zabavljanja kada vaga da li ste "materijal" za suprugu ili ste samo prolazna veza, onda treba da znate zbog čega muškarci testiraju žene i zašto.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Čini li se da vas muškarac s kojim se zabavljate testira ili namerno gura do krajnjih granica? Da li se čini da je simpatičan i pažljiv jedan minut, a možda malo neosetljiv sledećeg? Ili ste sreli čoveka koji vam nešto govori da bi video kako reagujete na to?

Ili je možda opsednut nečim u svom životu o čemu jednostavno voli da priča...

Otkrivamo  vam malu tajnu o tome šta muškarci razmišljaju kada su u potrazi za ljubavlju.

Da, muškarci testiraju žene.

Muškarci se još uvek bore sa razumevanjem i izražavanjem svojih osećanja, dubljih strahova i nesigurnosti u svom životu, što obično utiče na intimnost i njihovu sposobnost razvoja i povezivanja sa ženama.

Previše žena - iznova i iznova - kreće protiv sebe na bezbroj načina kada su u pitanju veze i dugoročne veze.

Nije velika mudrost zaključiti da se na svom putu često izgube, ostaju zbunjeni i od previše iskustva, pogube parametre.

I zato će vas muškarac u ranim fazama zabavljanja testirati dok pokušava da utvrdi šta želi i ko ste vi. Bez obzira radi li ovo svesno ili ne, testiranje će sigurno biti u igri.

Na nesreću, mnogi ženski strahovi, plus umor i frustracija mogu isplivati već u samom startu.

Istina je da i žene testiraju muškarce, a muškarci takođe padaju na tim testovima levo, desno i u sredini.

Ako želite da prođete testove, treba vam nekoliko džokera u rukavu da vam pomognu.

Evo tri uobičajena načina na koje muškarci testiraju žene, a  koji otkrivaju nekoliko ključnih faktora o vama i kako će vas na kraju videti.

1. Test nezavisnosti

Muškarci se odluče da budu donekle nezavisni i on traži ženu koja će to podržati. Kada govori o svojim hobijima ili interesovanjima, ne očekuje da vas magično zanima divan svet fudbala.

Zapravo želi da zna da li ćete mu biti podrška ili ćete mu se rugati i smejati.

Hoćete li mu dozvoliti da sam ima vremena da radi stvari koje želi?

Da li ćete zahtevati da provodi svaki trenutak sa vama?

Da li ćete ga slušati kad govori o svojim interesovanjima ili ćete potpuno odlutati u mislima?

Naravno, ravnoteža se menja kada ste u vezi sa muškarcem. Ne možete funkcionisati tačno onako kako ste to radili dok ste bili sami, mada je izuzetno važno podržavati ga da se bavi stvarima koje voli, jer je ovo vaš džoker.

Ako ste prezahtevni i pokušavate da promenite njegova interesovanja, osetiće da pokušavate da promenite njega što se nikada ne pokaže dobro, a završava sa vama i vi padate na testu nezavisnosti.

RepublikaFoto: pexels.com

2. Test izdržljivosti

Iskreno, ovo je smešan način na koji muškarci testiraju žene tokom zabave. Ljudi uvek treba da se odnose jedni prema drugima spažnjom i ljubaznošću.

Činjenica da će se muškarac svesno loše ponašati prema vama da bi video da li možete to da podnesete, da vidi koliko daleko može da vas "gurne" i da li ćete se boriti za svoje vrednosti i čast zvuči surovo, ali nije isključeno.

Previše žena pada na ovom testu.

Ipak, ako igra krene grubo, istina je da i žene takođe mogu testirati muškarce na isti način.

Bez obzira da li je to s predumišljajem ili ne, svi znamo kada se izvlačimo iz nečega, osim ako nam neko ne javi kako se oseća prema tome.

Iako s tim nisu u redu, većina će i dalje nastaviti.

Na primer, ako neko kaže da će vas nazvati u određeno vreme, a ne pozove vas, onda je to kršenje osnovne vrednosti i narušavanje časti i integriteta.

Ovo može biti način na koji vas muškarac testira. Nastaviće to ako ne kažete nešto.

Ako kažete, a on nastavi da krši sporazum, to će preokrenuti test da biste videli o čemu se radi. Ovo je vaše vreme da shvatite da li ste neko ko ume da kaže - ne.

Ako ne verujete nečijoj reči, kako onda možete biti u srećnoj vezi i ljubavi?

Eto koliko žena završi u nezdravim vezama. Nisu uspeli na ovom "sopstvenom na testu“ i na kraju se osećaju iskorišćeno i nezadovoljno. Koristite svoj džoker.

Pitajte graciozno i podelite ono što cenite na način koji će mu staviti do znanja da ste odlučni, ali ne i grubi.

Ne želite da ga kažnjavate, samo mu recite šta cenite i šta vas emocionalno uzbuđuje, a šta ne. Ako on ne poštuje vaš razuman zahtev, udaljite se od ove vrste čoveka.

Može biti teško pustiti nekoga za koga ste mislili da će biti dobar parner, ali to bi bilo jedino rešenje.

RepublikaFoto: pexels.com

3. Test osvajanja

Većina muškaraca želi da spava sa ženom u ranoj fazi upoznavanja da bi videli da li su fizički kompatibilni. Međutim, ne gledaju svi muškarci seks na isti način.

Neki muškarci žele da rano testiraju vezu i kompatibilnost i obično neće osuđivati ženu zbog toga. Neki muškarci će imati seks na prvom sastanku sa ženom i oženiti ih. Dok neki muškarci testiraju da li je žena "laka", što je dvostruki standard koji nažalost još uvek živi i diše u 21. veku.

Osećaj napaljenosti nije isto što i osećaj prijatnosti i ne znači nužno da je pravo vreme za to. Ako se osećate da pod pritiskom, odbijte. Ovo je vaš džoker.

Ako ste sa napornim muškarcem koji ne može lako da prihvati ne kao odgovor, onda obratite veliku pažnju. Ovo je mogući crveni karton. Naravno, možda će pokušati da ima seks sa vama, ali ako deluje agresivno ili se previše trudi, neka se upali lampica za alarm.

Ako će vam muškarac suditi ili izgubiti interesovanje nakon seksa, onda on definitivno nije čovek za vas.

Neki su muškarci predatori čiji je zadatak da osvajaju, a onda prelaze na sledeću žrtvu.

Ove tipove muškaraca nije uvek lako zainteresovati. Bez obzira da li ste spavali s njima prvog sastanka ili 20. sastanka, oni će pobeći čim dobiju ono što žele ili kada osete da to postaje ozbiljnije.

Ne dozvolite da se hrani vašim samopouzdanjem i nikada ne zaboravite vrstu ljubavi i odanosti koju zaslužujete. Tamo negde postje sjajni muškarci koji vas traže.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading