PROVALITE GA ODMAH: Ako OVO čini za vas, sigurno mu se sviđate

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

03.10.2020

21:25

Savetnik za ljubavne veze Bobi Palmer kaže da se bar polovina pitanja koja dobija od svojih klijenata odnosi na isto pitanje: "Da li mu se sviđam?". Takođe kaže i da, ako to morate da pitate, odgovor je verovatno ne.

pixabay.com
Veza (Ilustracija)

Ali, ipak treba da obratite pažnju i da mu date malo vremena.

Mnogi od nas ne znaju da prepoznaju da li se drugoj osobi sviđaju, a ponekad o tome razmišljamo previše rano – već posle prvog sastanka. Međutim, stručnjak za veze kaže da su muškarci drugačiji od žena i da im treba malo vremena da prikupe informacije kako bi shvatili da li im se neka devojka sviđa.

Dobra vest je da ćete znati kada ste sa momkom kojem se stvarno dopadate. Posebno ako je reč o muškarcu, a ne o tinejdžeru koji još uvek igra toplo-hladno igrice.

Ako baš niste sigurni da li se dopadate muškarcu koji se vama sviđa, evo nekih stvari koji govore u vašu korist.

Uvek je tu

On vas zove, šalje poruke, poziva vas na sastanke. Dolazi na vreme ili vam barem javi da kasni ako ne stiže na vreme. Sve to su dobri znaci. Zapamtite da on ima svoj život i, posebno na početku, dajte mu malo vremena između kontakata sa vama.

Dakle, ne insistirajte da se čujete ili viđate svakog dana, dajte mu malo prostora da osmisli šta će, a ako vam se javlja, to je to, dopadate mu se.

Pokušava da vas usreći

On želi da vas vidi sa osmehom na licu i zato svaki put kada se vidite, planira da radite nešto što vi volite. Na primer, pita vas gde biste želeli da odete. Dobar znak je i ako vam upućuje komplimente, brine da li vam je hladno i slično.

Sve su sitnice, možda biste rekli i nebitne stvari, ali nije tako. To su krupni znaci koji zapravo pokazuju da mu je stalo do vas. Obratite pažnju na takvo ponašanje, budite zahvalne na tome i ljubazno reagujte na takvo, ljubazno i lepo ponašanje.

 

Trudi se da vas zadivi

Ovaj deo može da bude iritantan, ako ne shvatite o čemu je reč. Možda mislite da je arogantan ili razmetljiv, ali njegovo ponašanje zapravo dolazi odatle što pokušava da vas impresionira.

Razmislite o njegovom ponašanju i ako zaista pokušava da vas zadivi, znajte da mu se dopadate jer inače ne bi gubio vreme.

Deli sa vama

Kada ste zajedno ili kada razgovarate telefonom, on je prisutan, srećan i zainteresovan - barem većinu vremena. Ok, ponekad je možda neraspoložen, kao i svi mi, ali ako mu je raspoloženje uglavnom dobro kada je sa vama, to je dobar znak.

Osim toga, ukoliko vas pita kako ste proveli dan i želi da zna vaše mišljenje o raznim temama, vrlo je verovatno da je zagrejan za vas.

pixabay.com

Još neke sitnice, poput toga da pamti imena kolega ili prijatelja o kojima mu govorite, na primer, koju muziku volite ili kako se zove vaš pas, pokazuju da mu je stalo do vas. Važno je i da sa vama deli informacije o svom životu, poput toga kako je on proveo dan, kakvi su mu planovi, o čemu razmišlja...

Zapravo, prilično je jednostavno – kada se muškarcu dopadate, on će vam to na neki način staviti do znanja. Posebno ako je reč o zrelom muškarcu, nećete morati da čitate između redova, niti da se pitate šta je stvarno mislio. Kada mu se dopadate, znaćete i osetićete to. I nećete morati da pitate.

I obrnuto je takođe jednostavno. Kada vas ne zove ili prestane da vas zove, nije zainteresovan za vas.

 

Komentari (0)

Loading