Menjanje frizure i još 4 stvari koje žene najčešće rade nakon raskida

Autor: zenskimagazin.rs, Republika

Lifestyle

01.10.2020

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid može probuditi najgore u ljudima, izazivati različite nagone u ponašanju, tugu ili bes, dok neke devojke noćima gledaju romantične filmove uz kutije sladoleda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, najveći broj žena nakon raskida radi ovih pet stvari:

1. Ona menja svoj izgled

Bojenje kose može biti oslobađajuće iskustvo posle raskida. Ovo je takođe jedna od najčešćih stvari koje žene rade posle izlaska iz veze. Pa zašto boje kosu?

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Žene žele da se promene nakon raskida pogotovo ako je ona bila ta koja je ostavljena. Plavuša će odmah uraditi ombre, ili će izabrati vatreno crvenu koja će je probuditi i učiniti da se oseća kao da je i dalje seksi. Bojenje kose je najlakše što može da uradi da začini svoj izgled. Druga varijanta je da skrati kosu. To je ono što bi neki razmotrili kao "drastičnu" promenu, jer žene su često vezane za svoju kosu, pa je ova promena čini osnaženom.

2. Ona će imati seks za jednu noć

Imati seks za jednu noć je grozno, ali oslobađajuća stvar posle raskida. Žene žele da se osećaju poželjno, žele jeftin i jednostavan seks, one žele da iskuse nekog novog i žele da izbrišu sve uspomene na njihovu bivšu ljubav, maker i za jednu noć.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na primer, mnoge žene dođu u iskušenje da iskoriste bliskog muškog prijatelja da ispuni ovu njihovi želju, ali to ih uglavnom može samo zbuniti ili uništiti njihovo prijateljstvo. Iako će se u tom trenutku možda dobro osećati, mogu se probuditi sledećeg jutra i osećati se jeftino i pomalo “lako”.

3. Skok u novu vezu

S jedne strane, skok u novi odnos može biti koristan za vas. Novo emocionalno putovanje vam može brzo pokazati da vaš bivši nije jedina osoba na svetu za vas. Biti u stanju da osetite nešto prema nekom drugom muškarcu posle raskida je šokantno i intenzivno zadovoljavajuće osećanje. Loša strana? Pošto ste u takvom stanju emocionalne nestabilnosti, vi verovatno ne verujete u svoju novu vezu, niti ste spremni da date odgovarajuće vreme ili energiju koju zaslužuje.

 

4. Ona prestaje da jede

Jedna od stvari koje žene rade posle raskida je da prestanu da jedu. Ponekad nazvana "slomljeno srce dijeta," ova bolest nije obično po sopstvenoj odluci žene. Ova "dijeta" verovatno nije samo indukovana, već, izdanak depresije koja dolazi iz odbacivanja i drastične promene koje su se dogodile. Kada postanete depresivni ili anksiozni, nemate motivaciju da jedete i brinete o sebi. Dok vam je vaš bivši možda nudio emocionalnu sigurnost, on sigurno ne vredi gubljenja fizičkog zdravlja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

5. Ona prati svog bivšeg

Sasvim je prirodno u ovom dobu gde ljudi žive svoje živote kao reality show na mreži da žena prati bivšeg nakon što je njihov odnos završen. Ona će i nakon raskida zaviriti na profil na nekoj društvenoj mreži, želeti da zna šta je naumio, da li govori o reaskidu, šta njegovi prijatelji kažu i naravno: da li je nova devojka na vidiku. Ovo je forma samonametnute torture za ženu koja je tek ostavljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading