STRUČNJACI OTKRILI! Ako žena radi OVO u krevetu znajte da će vas prevariti, a da ne trepne

Autor:

Lifestyle

05.09.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzitet i količina orgazma nisu uticali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je uticalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Seksualna terapeutkinja Temi Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50 odsto žena glumilo orgazam za vreme seksualnog odnosa, a čak je 80 odsto to i naglas priznalo, prenose mediji.

- Većina žena trebaju direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu - objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Pređašnja istraživanja su pokazala da se žene koje glume orgazam osećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom. Takođe, ređe razgovaraju ili uopšte ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negde drugde.

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading