KAKAV PREOKRET NA "KAMP NOU": Kad Mesi kaže da ne ide, onda ne ide!

Autor:

Sport

05.09.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tresla se gora, rodio se miš! Posle Lionela Mesija i Luis Suarez je na pragu da ostane na Kamp Nou iako su do "juče" obojica bili daleko od toga da ponovo obuku dres Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez i Lionel Mesi

Novi trener Barselone Ronald Kuman poručio je nedavno Luisu Suarezu da ne računa na njegove usluge u novoj sezoni što je Urugvajac primio sa veliki razočaranjem i ljut što su mu se tako lako zaboravile sve zasluge na Kamp Nou.

Međutim, ostanak Lea Mesija mogo bi sve da promeni, piše katalonski Sport.

Mesi se na terenu odlično slaže sa Luisom Suarezom, a opšte je poznato da su Argentinac i Urugvajac i privatno postali bliski prijatelji, zato nikoga ne bi trebalo da čudi ako Mesi bude insistirao da Luis Suarez ostane u klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pitanje je kako bi se to eventualno odrazilo na relaciju Kuman - Suarez, ali to je u ovom trenutku u drugom planu, svima u Barseloni trenutno je najvažnije da se Mesi opet oseća najvažnijim članom tima.

Luis Suarez je poslednjih dana dovođen u vezu sa Juventusom, ali sad italijanski mediji pišu da je "stara dama" kontaktirala Suarezovog zemljaka Edinsona Kavanija pošto je naišla na brojne prepreke u nastojanju da u Torinu dovede Suareza ili Edina Džeka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading