Ovi znakovi zodijaka su prave "zmije" u krevetu: Misle samo na sebe, a jedan od njih radi prljavu stvar

Autor:

Lifestyle

04.09.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi znakovi su toliko sebični u krevetu da im je jedino važno njihovo vlastitio zadovoljstvo i to kako se oni osećaju.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Ovan je sebičan i voli komplimente

Ovan je moćan i voli da sve drži pod kontrolom, a najviše voli da se ljubi. Izrazito je nestrpljiv i sebičan u vođenju ljubavi, što može da uzrokuje probleme u vezi, ali ponekad se posvećuje samo partneru i svojim pokretima ga dovodi do ludila. Kod osvajanja Ovna nema mesta za stidljivost, a najviše od svega ga uzbuđuje britak um, spontanost, komplimenti i ukazivanje pažnje.

Škorpiji seks služi za manipulaciju

Škorpija je uz Lava najbolji ljubavnik Zodijaka, ali seks često koristi kao manipulaciju. Njegovoj ličnosti je teško odoleti, ali u krevetu je često hladan i nezainteresovan. Teško ga je osvojiti zato što je on taj koji zavodi, diktira igru i bira partnera, a nikada ne dozvoljava da bude zaveden. Zbog toga pripadnici ovog znaka često umeju da preko kreveta pribave sebi neku korist, unapređenje ili steknu naklonost moćne osobe, što je nečasan i "prljav" potez.

 

Vodoliji je važan samo seks

Vodoliju pokreću strast i više ceni seks nego vezu. Međutim, može je osvojiti naizgled neosvojiv partner, odnosno onaj za koga se treba potruditi. Kad se zaljubi, partnera voli i usprkos svim nesavršenostima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading